Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Dobry den . 1. Chtel bych se zeptat jak je to s danemi - strucne. 2. Pokud bych zaplatil margin na obchodovani na jeden den a ke konci obchodniho dne chtel prevest tento obchod do druheho obchodniho dne (nechtel bych to prodat ) jde to nebo ne a posledni, 3. jakym prikazem ukoncim obchod (prodej) zajima me napr. dam prikaz cenu prodeje 50$ a prave od chvile prikazu pujde cena zrovna dolu jake je reseni . DEKUJI

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravim,

1) viz kurz Jak správně zdanit a účtovat obchodování na komoditních a akciových trzích

2) Neplatite nic. Margin je vam automaticky zablokovan brokerem a po ukonceni obchodu vracen zpet. Zadny problem.

3) Zalezi na obchodni strategii. Muzete vystoupit na zaklade stoplossu ci normalne prodat prikazem market (za cenu trhu) ci limit (za pevnou cenu).

Prostudujte si Komoditní manuál, ktery je na techto strankach zdarma k dispozici a v nemz naleznete mnoho cennych informaci do zacatku. Doporucuji take procist vsechny dostupne diskuse.

Hodne uspechu,

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Nechápu proč si nepročtete pořádně tento server ? najdete tady odpověď na každou VAŠÍ OTÁZKU nic proti nováčkům když můžu tak pomůžu , ale proč zakládáte nové vlákno ? Buď jste lenoši a nechce se Vám vynaložit trochu práce a něco najít sám ( ale potom nepočítejte s úspěchem v komoditách ) nebo fakt nevím . Ještě pár takových nováčků a bude to tady taková džungle že se tady nevyzná ani pr…..
1. www.financnik.cz/forum/read.php?2,76,page=1
2. www.financnik.cz/komoditni-manual-zdarma.html

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...