Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Zdravim Vas Hestie,
co se tyka RM-Systemu, nemam s nim zadne zkusenosti. Obecne vsak muzu rict, ze obchodovani v CR velkou duveru nedavam. Radeji bych volil obchodovani pres nejakou zahranicni spolecnost. Sam pracuji temer dva roky v Sev. Irsku. Prestoze ma anglictina na zacatku byla hodne mizerna, temer nulova, byl jsem shopen vyridit veskere urednicke "papirovani" velice jednoduse a v kratke dobe. Bylo to pro me daleko jednodussi nez v CR, ve sve vlastni zemi s mym rodnym jazykem. Prihlaseni elektriky, telefonni linka, internet, bank.ucet...Na vsechno mi stacil pouze jeden telefonat, ktery za me uskutecnila osoba, ktera anglicky rozumnela a o vic jsem se nestaral. Za tu dobu co zde v zahranici pracuji jsem pochopil, ze opravdu radeji budu verit zahranicnim solidnim spolecnostem ktere jsou levnejsi, rychlejsi, duveryhodnejsi, prehlednejsi a proste funguji lepe. Jsou zkratka o nekolik let vepredu oproti CR. Muzu opravdu s velkym presvedcenim a na zaklade vlastnich zkusenosti tvrdit, ze i pres nevyhodu ciziho jazyka je lepsi obchodovat pres zahranicni spolecnosti nez v CR.

Zkuste si precist na techto strankach neco o komoditach. Co vite, treba Vas to zaujme. Jinak bych taky doporucil zkratka prosurfovat internetem a zkusit najit stranky zamerene na Akcie.


Preji hezky den
Robert

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Hestia:
poplatky za obchody u RMS jsou dost vysoké, porovnejte např. se společnostmi FIO, PATRIA. Vše najdete na internetu. Určitě se seznamte s různými možnostmi obchodování na tomto serveru - fórum, manuál, články.... V současné době je (nebo možná bude) vhodná doba pro nákup cz akcií, ale opravdové obchodování zažijete na zahraničních burzách :-).

Úspěšné obchody, Méďa

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to Meda:
Dekuji za rady. Jedno mi ale neni jasne. Na RMS muzu jako fyzicka osoba ochodovat s akciemi sama bez makleru.
Proc bych mela tedy platit poplatky makleri a RMS, kdyz muzu platit jen u RMS? Rozumim tomu dobre nebo jsem absolutne mimo? V cem je vyhodnejsi mit maklere? Jsem uplny amater a tak jednoduche veci jsou pro me zatim neznamou. Diky za reakce.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...