Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Chci vydělat 5 milionů


Doporučené příspěvky

Dobrý den. Jmenuji se Pavla, je mi 25 let a mám takovýto dotaz: mám v plánu do 30 let vydělat 5 miliónů korun. Jsem pracovitá, vysoce motivovaná a odhodlaná svůj cíl dokázat. Po přečtení vašeho on-line manuálu se mi zdá, že by komodity mohly být tím správným způsobem, jak cíle dosáhnout. Myslím, že bych byla schopna dát do začátku i potřebných 10 000 USD. Chtěla bych zcela upřímně vědět, jaké mám šance?
Pavla

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zcela upřímně vám musíme říci, že jste si jako naprostý nováček v komoditním světě dal nelehký cíl.
Zhodnotit 10 000 USD do 200 000 USD (5 mil. kč) během 5 let v komoditách samozřejmě není nemožné. Nic méně se domníváme, že nikoliv pro úplného nováčka.
Dovolte nám citovat jistý příběh:
Marcel Link, úspěšný komoditní obchodník, popisuje ve své knize HIGH PROBABILITY TRADING konkrétní příběh, který velmi dobře vystihuje trnitost cesty k úspěchu v komoditním obchodování: jistý elitní broker obchodující přímo na obchodním parketu jedné velké komoditní burzy se rozhodnul naučit obchodování svého bratra. Pro začátek mu dal k dispozici 100 000 USD – úctyhodnou částku, se kterou existuje vysoký předpoklad úspěchu. K tomu přidal několik rad jak správně obchodovat, několik obchodních triků a „tajemství“ a též přístup na obchodní parket, kde mohl bratr našeho elitního obchodníka obchodovat za komisi menší než 1 USD RT. Přes všechny tyto obrovské výhody, o kterých se většině z nás může jenom zdát, dokázal bratr našeho elitního obchodníka celý 100 000 USD účet v prvním roce ztratit! Druhý rok dostal od svého bratra dalších 100 000 USD. Tentokrát už byl o krok úspěšnější – opět sice skončil rok se ztrátou, nikoliv však už tak vysokou. Třetí rok dokázal svých 100 000 USD konečně neztratit – a dokonce i lehce zhodnotit. Teprve čtvrtý rok se mu začalo dařit v zajímavějších číslech a od šestého roku dále byl jíž schopen vydělávat i sedmimístné sumy každý rok.

Nyní, porovnejte tohoto obchodníka se sebou: i když chcete za 5 let dosáhnout „jen“ 200 000 USD, začínáte s částkou 10x menší než náš elitní obchodník, s komisemi možná až 35x vyššími a bez opory skutečného, několika lety ostříleného komoditního profesionála, pro kterého je komoditní obchodování každodenním denním chlebem. Jaké máte šance? Sama si odpovězte.

Pokud skutečně chcete zhodnotit svých 10 000 USD do 200 000 USD, připravte se na dlouhou cestu, během která zažijete opravdu krušné chvilky. Pokud komoditní obchodování nevzdáte ani v těch nejtěžších situacích a budete věnovat studiu grafů, trhů a možných obchodních strategií, přístupů a systémů patřičný čas, pak věříme, že se ke svému cíli probojovat můžete. Osobně bychom však doporučili stanovený horizont prodloužit alespoň o další 2 roky. Na druhou stranu, pokud se v komoditním obchodování najdete a to se pro vás stane nejenom způsobem jak vydělávat peníze, ale i vaší vášní a životní láskou, jsme přesvědčeni, že můžete vydělat i mnohem více než zmíněných 200 000 USD.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...