Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Problém s přihlášením k paper tradingu IB


martymaker

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny obchodníky
a zároveň prosím o pomoc. Mám u IB otevřený účet a zároveň aktivovaný paper tradingový účet, ke kterýmu je přiřazen můj username a account number. Nevím však jak se na něj dostat. K ostrému účtu do systému TWS se přihlašuji pomocí username a passwordu a co tedy zadat v případě přihlášení do papertradu? Zkoušel jsem dle návodu zadat papertradový username a password k ostrému účtu avšak neúspěšně.
Další skromný dotaz se týká přístupu dvou osob z rozdílných míst k jednomu účtu a jejich nezávislému obchodování, tedy vstupů a výstupů aniž by opačný příkaz jednoho zrušil pozici druhému. Vím že v Account managementu lze něco takového nastavit, jako např. druhého uživatele, což jsem také zkoušel s neúspěchem.
Díky předem za odpověď
Martin

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobry den,

po zalozeni papertradingoveho uctu ziskate username prave pro tento ucet (jine nez k hlavnimu uctu). Prihlasujete se pak jeho prostrednictvim.

ad vice osob - Nevim, nezkousel jsem, urcite poradi asi Tomas nebo nekdo jiny, kdo ma podobne veci nastudovane. Nicmene osobne si myslim, ze pokud jste se registroval jako "Individual", tak by to z principu jit nemelo a pripadalo by mi zvlastni, kdyby tuto moznost v IB zpristupnovali.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

martymaker: Myslim, ze IB trva par dni, nez se ucet opravdu aktivuje (ikdyz v user managementu uz vypada celkem zivy). Mel by behem par dni prijit potvrzujici email (paper ucet zrejme podleha stejnym procesum jako klasicky ucet).

K obchodovani vice lidi - videl jsem tu moznost, osobne to chapu napriklad jako moznost kontroly stavu uctu ze strany Vaseho ucetniho (v mem pripade pritelkyne :). Mam za to, ze na Individuals account nejde obchodovat ve vice lidech (minimalne ne v jeden okamzik ten samy trh).

Link to comment
Sdílet pomocí služby

sebik: Souhlasim, ale pri fundovani na 2000$ jsou k dispozici data. Jak martymaker napsal, ucet u IB ma jenom zalozeny, nikoliv fundovany. Osobne jedu teprve paper, ale presto jsem si uz penize na IB poslal, abych mel k datum pristup. Verim, ze prave v tomto je zakopany pes, protoze paper account bez live dat je k nicemu.

PS: Od cervna 2006 je minimalni fundovani uctu u IB samozrejme 5000$ (viz www.finacnik.cz/wiki/Interactive_brokers)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

No nevím jak to je, ale každopádně již dva měsíce je můj účet na nule a data + grafy jedou vesele dál a účet je stále aktivní. Nevím tedy proč si IB strhávala 10$ měsíčně při nulových obchodech, když teď taky neobchoduji, nemají z čeho strhávat a data tečou pořád.
Apropo, kde se ruší paper tradový účet, nevíte někdo?
Martin

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...