Jump to content
Co nového? Mé kurzy

Ladousek

Members
  • Počet příspěvků

    336
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Poslední návštěvnící profilu

Seznam posledních návštěvníků profilu je vypnut a není zobrazován.

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. Ladousek

    NinjaTrader - prosím o radu II

    zdravím, chtěl bych se zeptat, zda někdo neznáte indikátor nebo jiný fígl, jak zobrazovat v NT spready? Děkuji za odpověď.
  2. Ladousek

    obchoduje někdo přes Global futures?

    LukasD: Já jsem takto fundoval účet. Je to již více než rok, ale nebyl s tím problém. Myslím, že pokud si nejste jist, udělejte to jako já a příkaz zadejte v internetovém bankovnictví a nechte se navést operátorem po telefonu. V mBance toto poprvé nic nestálo.
  3. Ladousek

    Diskuze k aktuálnímu dění na trzích V

    Díky za info, večer jsem se divil co se dělo. (tu)
  4. Ladousek

    vzkaz autorum

    mira_k: Přesně jste vystihl i můj důvod proč jsem přestal zveřejňovat pravidelné obchody. Sám jsem sebe stresoval s tím, že musím, přeci ukázat, že to umím a dokážu. Mezi další nevýhody bych také mohl zařadit, i dobře míněnou snahu o pomoc. Spousta lidí a spousta názorů. Pokud si člověk nedokáže stát za svým, bude v tom mít šílený hokej. Neříkám, že rady mi nikdy nebyly co k čemu. To rozhodně ne a jsem všem, kteří mi pomáhali a pomáhají vděčný. Na začátku jsem to množství informací jednoduše nevydržel. Je dobré si skutečně říci, co bude trader s novými podměty dělat. Jak a kdy na ně bude reagovat, protože když někdo začátečníkovi poradí "cokoliv" a 3x v trzích uvidí, že to tak funguje po 4. bude velice nahlodaný nedodržet OP. Zda je to dobře či špatně je už na každém samostatně. Já jsem pro tyto žurnály, ale sám se musím přiznat, že spíše čtu a tážu se, než abych každý den prezentoval. Řekl bych, že to nebude pro každého, ale co taky ano. Na druhou stranu bez prezentování toho, co kdo páchá, těžko dostane zpětnou vazbu.
  5. Ladousek

    Jaké články si přejete?

    Zdravím, mě osobně by se líbil nějaký článek o reverzování pozic. Výhody, nevýhody, psychologické aspekty, jestli existuje více možností, než jen kliknutí na tlačítko Rev apod. Osobně jsem se tomuto dlouho vyhýbal a aktuálně plánuji zařadit reverzování do OP. Tak by mě zajímalo na co vše se vlastně připravit.
  6. Ladousek

    NinjaTrader - prosím o radu II

    sejna: Je to indikátor bar timer. Pokud používáte AutoRTCMN bude třeba ho posunout, aby se Vám nezobrazoval pod hodnotami z RTCMNtu.
  7. Ladousek

    Diskuze k článku: Den Tradera (video)

    Moc pěkný den i hezká práce. Děkuji za motivaci (tu)
  8. Ladousek

    NinjaTrader - prosím o radu II

    rene.skolnik Zdravím, vše probíhá pouze elektronicky.
  9. Ladousek

    Diskuze k aktuálnímu dění na trzích IV

    Pro ty, kterým nejdou data: 2 velké pohyby, takže já osobně s FinWinem, už signál asi nedostanu.
  10. Ladousek

    obchoduje někdo přes Global futures?

    uranie: Já osobě jsem si zřídil účet u mBank (vyšla nejlevněji na převod) a první platbu jsem provedl tak, že přes telefon mě naváděli z banky (šlo by to při nejhorším ihned stornvat zdarma) akdyž jsem přeposílal druhou část peňez, tak jsem si to poslal už sám a bez problémů. Peníze byly na účtě dříve než, když něco posílám do KB u nás. Domů jsem si nic neposílal, takže nevím kolik je poplatek. Při odeslání do USA se platí polatek v naší bance je na to typ příkazu OUR, pokud si správně pamatuji. Ten ti zaručí, že vše cáluješ v korunách a tam dorazí přesně požadované částka. Obchoduji klasicky e-mini Russel 2000. Jaká je páka je dost jedno, alespoň jsem toho názoru. Záleží jak se trh hýbe a rozdíl ti vždy naúčtují. Specifika trhu jsou na stránkách burzy a nebo i tady na webu.
  11. Ladousek

    Ninja Trader - nastavení programu od A do Z II

    Balian: T&S je tom samém místě jako nový graf a DOM, jen vybereš T&S.
  12. Ladousek

    obchoduje někdo přes Global futures?

    uranie: Já jsem u GF už půl roku. 3 měcíce jedu live, používám NT a data CQG. Neměl jsem zatím jediný problém. Mají trošku vyšší poplatky než konkurence, ale beru to jako vykoupení možnosti komunikace v češtině. Pokud by tě zajímalo něco konkrétního dej vědět.
  13. Ladousek

    NinjaTrader - prosím o radu II

    hooky: NT umí více grafů jen pod sebou.
  14. Ladousek

    Diskuze k aktuálnímu dění na trzích IV

    Ať máte klid naduši :-) já jedu přes CQG, snad vám to pomůže v řešení problému.
  15. Ladousek

    Diskuze k aktuálnímu dění na trzích IV

    Zdravím Vás, chtěl bych se zeptat zda obchodujete či budete o Velikonoční pondělí. Mezi svátky v USA se tento den nevyskytuje, ale pro jistotu jsem se chtěl zeptat předem. Děkuji za odpověď.
×
×
  • Vytvořit...