Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

OPTIONS-BROKERAGE


tombaxxx

Doporučené příspěvky

Dobry den,
ma niekdo skusenosti s nejakym brokerom specializujucim sa vyhradne na opcne obchodovanie.Mam zriadeny ucet u p.Veceru v REFCU a ten mi pride dost drahy - na pitove trhy je to mozno normal,ale na opcie a elekt. trhy mi pridu komisie $25 RT (globex) a $33 RT na opcie celkom dost.Pre zaciatok je to dobry broker,kt. ako uz niekto spomenul je velmi ochotny,ale co sa tyka opcneho obchodovania NEDOPORUCUJEM,pretoze ani platforma neni na opcie a hlavne opcne vypisovanie stavana (potrebny margin na vypise sa nedozviete pred vypisanim opcie,ale az po exekucii vasich prikazov a moze sa lisit od vasej kalkulacie)...
Za akekolvek rady vopred dakujem.
Pozeral som web optionsxpress.com a vyzeraju celkom zaujimavo.Ma niekto s nimi skusenosti pripadne s inymi brokermi specializujucimi sa na opcie?
Dakujem
S pozdravom
Tomas

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,

mohu vřele doporučit pro obchodování opcí na elektronických trzích Interactive Brokers. Co vím, tak opce na ES a NQ se obchodují dokonce už pouze za 3,30 RT, zbytek e-trhů za 4,80 RT. Sám s IB obchoduji intradenně ES. Pokud budete mít o otevření účtu u IB seriózní zájem, kontaktujte me na tomas@financnik.cz mohu pripadne poradit nebo pridat nejake uzitecne rady, ci zodpovedet pripadne dotazy.
Zdravim,
Tomas
FINANCNIK.CZ

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...