Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

VZKAZY WOODIEMU - pište zde!


Doporučené příspěvky

Zdavím všechny,

jelikož za pár dnů odlétáme do USA, kde mimo jiné navštívíme Woodieho, rádi bychom Woodiemu připravili překvapení a předali mu vytisknuté pozdravy od zdejších traderů. Woodie na svojí návštěvu zde velmi často a velmi rád vzpomíná a každý vzkaz ho zajisté velmi potěší. Pokud tedy chcete Woodiemu cokoliv vzkázat, napište to prosím zde. Pozor, POUZE ANGLICKY! Díky.

Dear traders, if you have anything you would like to post to Woodie, please write it right here. All the posts will be delivered personally to Woodie when we come to USA and meet him. Only in English, please.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj Woodie,

Trade Along in Prague was amazing. There are two things in my life which completely changed my life. For the First is trading community here which was founded by Petr and Tomas. For the second, your Trade Along in Prague.
I would like to say thank you for all work you do. Everyday Im in your chatroom and everyday I can learn something new from you and from other traders. I hope you will come back to Prague and Im looking forward to meet you again.

p.s. Im trading the damn patterns and I dont need stinking prices once more :-)

PetrM-CZ

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 týdny později...

Zravím všechny, zde je poslední zpráva ohledně woodieho kterou jsem zachytil dnes..Je od Cathy s Tonym..

Tony and I just spoke to Woodie at the hospital and he sounds much better and is looking forward to being released from there soon. He ended up with some problems that he did not go in there with, but is now mending. He will go back again to work on his foot once he gets his strength back, but the infection is gone with all the antibiotics he took.
He is really appreciative of all you are doing to help him and the club during his illness. He was so worried about the club. And wants to remind everyone to TRADE THE DAMN CCI PATTERNS

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den Petře,

Tak to je dobrá zpráva. Pro ty co neumí anglicky - Woodie se cítí lépe, chystá se na propuštění z nemocnice a těší se znovu do práce jen co dostane více sil. Velmi si cení všeho co jeho klub pro něj udělal během jeho nemoci. Strachoval se o něj. A každému chce připomenout - obchodujte ty zpropadené CCI paterny...

Tak to jen krátký, velmi volný překlad....

Přeji hezký den
Zbyněk

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím všechny,

Dnes na Wcci chatu Tony zprostředkoval rozhovor s Woodiem přímo z nemocnice!! Bylo neuvěřitelné sledovat reakce všechn lidí na chatu, v jednu chvíli se chat zaplnil a nebylo vůbec možné stíhat sledovat co kdo píše..:-)) Woodie mluvil o své nemoci a o tom jak neuvěřitelně (doslova řekl kriticky) mu pomáhají zprávy od všech lidí co mu píšou.. Cítí obrovskou podporu a říkal se těší jak bude znovu pracovat a komentovat na chatu!!

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...