Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

SW pre trening intradenneho obchodovania


Doporučené příspěvky

Ahojte vsetci, chcel by som sa opytat, akym softom je mozne trenovat intradenne obchodovanie. Na IB+SierraChart je potrebne mat najprv zalozene konto v IB, co sa mu zatial nepozdava. Potreboval by som nieco, do coho zatial nie je potrebne investovat :-) Skusam denne obchodovanie v TnT4, ale nebavi ma cakat na vecer a sledovat, ci den skoncil so ziskom ci stratou. Chcel by som preto spravit aj par intradennych obchodov, nech je to akcnejsie :-) Vdaka moc za radu.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to Antar77:

když jsem si trading jen tak oťukával, tak jsem vyzkoušel Best Direct - je to free demo account. Na podrobnosti se neptejte a zadejte "Best" do místního vyhledavače, najdete vše a ještě něco navíc. Potom jsem vyzkoušel kanadský Refco Express. Jsou to všechno Free demo Accounty s platností 30ti dní, kde budete obchodovat s virtuálním účtem. Pamatuju si, že u toho Refco Express se šlo registrovat pořád donekonečna, takže žádná expirace mě nestresovala:)

P.S. nevěřte tomu, že Half life je blbost :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Fuha, no niektori ste sa do mna pekne pustili. Pouzil som termin "nieco akcnejsie" preto, lebo by som chcel skusit intenzivnejsie obchodovanie aj pocas dna. Studium grafov v noci a zistenie aktualneho stavu konta raz za den mi uz pripada trosku "pomale". Zatial mam v teste velmi dobre vysledky (klop-klop, aby som to nezakrikol), ale rad by som skusil aj cosi ine.
Ale za reakcie dakujem vsetkym. Half Life som nikdy nehral, to ma nebavi. Radsej vyskusam vsetky tie dalsie tipy, snad sa nieco osvedci.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Pokud mate dobre vysledky v testech na dennich grafech, pak je mozna skoda prechazet na intradenni obchodovani... Pristup je jiny, a to, co Vam funguje v pozicnim obchodovani, nebude zrejme stejne dobre fungovat v ID. No, zvazte to. Jestlize se ale rozhodnete, urcite nema smysl zabyvat se tim, kde usetrit par dolaru. Jestli chcete seriozne obchodovat, budete se muset seriozne postavit i k porizeni patricneho HW/SW.

P.S.: Half Life _je_ blbost. :-)

Hodne uspechu,

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Prosím o radu. Stáhl jsem si platformu od IB, ale ty data jsou opravdu děsný.
Je potřeba si u IB otevřít account, abych mohl papertradovat ?

Zatím používám Strategy runner, je to jednoduchá platforma,ale přesná, jen ty grafy a indikátory jsou dětské!
Navíc nemá WoodiesCCI.

Nevíte někdo, jak to propojit se SierraCharts nebo podobným programem, aby byly i grafy o.k.?

Díky

Cz

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...