Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Živě z Las Vegas


Doporučené příspěvky

Opět zdravíme z USA!

Dnes jsme již druhý den na Woodieho semináři. Tentokrát, bohužel, bez Woodieho :-( Woodie je v nemocnici a čeká ho náročná operace. Je na tom poměrně špatně a co ho drží momentálně nad vodou jsou doslova tisíce povzbuzujících emailů, které dostává od svých studentů z celého světa. Prosím, povzbuďte též Woodieho v jeho těžkých chvílích: woodiegetbetter@woodiescciclub.com .
Seminář je fajn, ale proti českému technicky dost nezvládnutý. Co je ale úžasné - je tu skutečně silná koncentrace traderů, kteří se živí obchodováním již více jak 10 let. Člověk má mnoho co se od nich naučit. Nejúžasnější osobností je Mplay, kterého určitě znáte z klubu. Z tohoto člověka číší energie každým coulem a o tradingu ví tolik, že člověk jen žasne. Většina traderů zde vydělává mnoho peněz, ale zároveň jsou to skromní a nesmírně vlídní lidé. Včera zavítal na seminář dokonce i vynálezce CCI - pan Donald Lambert. Donald je matematik a vysvětloval, jak přišel na CCI. Velmi zajímavé. Brzy přineseme zase reportáž formou článku. Zatím přinášíme na titulce poslední reportáž z Chicaga - pohled do brokerského domu.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

No pozbudte Woodieho za nas vsetkych traderov z CR a SR. Kedze mnohy znas (bohuzial) neovladaju anglictinu. Clanok o borkerskych domoch je super. Kedze je ich tam mnoho, clovek sa vtom zrejme moze dost rychlo stratit a potom ma problem si vybrat. Je super ako chrlite clanky a popisujete svoje zazitky. Je to super citanie. Dakujeme.
Dozvedeli ste sa nejake nove veci, ktore ste pocas svojej trader karieri o brokerskych domoch este nevedeli? Teda stretli ste sa z niecim novym? Ak ano co to bolo? :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

Dobrý den ,

Tak ty fotky nejsou z Benátek ? to je skutečně v Las Vegas ! Tak to jste mě dostali celou dobu jsem si myslel že to jsou demonstrační fotky přímo z Benátek . Ovšem když se kouknu na ten povedený páreček v té gondole tak to tak asi bude , jestli je to tak , tak to je fak kýčovitá záležitost . Ale i tenhle kýč může velice dobře přinášet další miliony do investorské kapsy , nicméně taky by mne zajímal váš příběh s barvoslepým krupiérem .

Link to comment
Sdílet pomocí služby

No s barvoslepým krupierem to bylo asi takto: začali jsme vsázet na ruletu a peníze samozřejmě zmizeli. Pak jsme tedy začali trochu "diversifikovat" a naší strategií bylo kromě na konkrétní oblast 4 nebo 2 čísel začít vsázet i "levné" tipy, t.j. kde moc nevyhrajete, ale máte vyšší pravděpodobnosti - tj. sudá/lichá a červená/černá. No a jednou jsme vsadili na černou, padla červená, ale krupiér nám vyplatil výhru :-) Naše kamarádka Judy co hrála ruletu s námi říkala, že je to omyl, že se spletl. Tak jsme to zkusili znovu a znovu nám vyplatil, i když jsme prohráli :-) Takto se to opakovalo ještě asi 5x, já, Petr i Judy jsme nevěřícně kroutili hlavou. Když jsme pak vyhráli většinu toho, co jsme ztratili, tak jsme inkasovali cash a spokojeně jsme odešli vyprávět nám všem historku o barvoslepém krupiérovi.... Nikdo nám to nechtěl věřit, ještě že jsme měli jako svědka Judy! :-)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...