Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

head-and-shoulders


Renda

Doporučené příspěvky

Dobrý večer ,

Omlouvám se předem pokud zakládám toto vlákno zbytečně, a pokud je skutečně zbytečné nechť ho administrátor smaže .

V dnešním článku je zmínka o obchodníkovi jménem Neil který ,obchoduje systém head-and-shoulders nevím zda je tento systém oficiálním systémem , ale možná by nebylo špatné si o tomto systému něco povědět .Tak pokud někdo včetně Tomáše a Petra má nějaké informace o systému nechť nám prozradí něco konkrétnějšího .

Díky předem za každý příspěvek REN

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý večer ,

Ano podívám se zatím jsem na straně 114 (hodnocení trendových čar) , nicméně ne všichni čtenáři Finančníka si koupili knihu , ale přiznávám se dobrovolně - nevěděl jsem že je tato formace popsaná v knize .Za posledních 14 dní jsem se tady seknul už tolikrát že už je mi hamba vůbec přispívat do fora ,. Nadarmo se neříká že je někdy lepší chytře mlčet než hloupě kecat . Proto už psát do fora nebudu , ono vlastně není proč zjistil jsem že vlastně nic neumím a z toho co jsem zde kdy napsal není nic hodnotného je to jen samé brblání o ničem .Děkuji všem kteří kdy četli mé brblání a obzvláště těm kteří to dokázali přečíst až dokonce Finančník mi velice pomohl ani netušíte jak a zato velice ještě jednou děkuji jeho tvůrcům . Přesto že už nebudu do fora psát zůstanu věrným čtenářem a studentem .

Hezký večer REN

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Rendo, začněte si víc věřit. Bez toho se nehnete z místa ani jako budoucí trader, ani jako člověk. Myslím, že máte potenciál s tím něco udělat, jen tak trochu nevíte jak a co a plácáte se v tom. Omlouvám se za osobní tón. Věřte, každý má svá slabá místa, lišíme se jen tím, jak s nimi zacházíme. Co se fóra týče, leckomu se stane, že někdy něco plácne, z toho bych si být vámi těžkou hlavu nedělala. Na prvním místě by však měla být slušnost, respekt k ostatním, snaha se něco přiučit, pomoct někomu jinému...Hodně štěstí na cestě.
Hidalgo

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj ,

Teda když už je tu vlákno věnované head-and-shoulders paterns , rád bych se také něco dozvěděl o obchodní taktice tohoto patrenu . Víte já si zatím knihu nekoupil a tak si to nemohu přečíst , pomůžete mi někdo , pomoc potřebuji protože Anglicky neumím jinak bych si informace našel někde na webu .

Děkuji všem Daniel

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Aha to vypadá podobně jako obchodování formace double top/double bottom jen je to jakoby víc roztažené . Něco podobného praktikuji už dlouho při čtení grafů ale netušil jsem že se tomu takhle říká .Já například když spozoruju že trh udělal jakoby /M/ tak je to pro mě signál že trh otočí svůj směr a půjde short a když udělá písmeno /W/ půjde směrem long . Víte pointa je v tom že určující je kam směřuje prostřední špička a kam směřuje tam trh půjde nedá se určit jak velký bude otočený trend ale otočí se určitě .Je to takový syrový double top/double bottom ,.

Možná se ale pletu a všechno si vysvětluju špatně .

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...