Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Tip na software


Pisovb

Doporučené příspěvky

Našiel som zaujimavy software. Som zaciatocnik a vobec sa v tom nevyznam. Preto by som poprosil znalych problematiky aby to omrkli a dali vediet ci je to dobre. Je to freeware eclipsetrader.sourceforge.net
Hlavne ma zaujima, ci to funguje len pre akcie, lebo komoditu sa mi nepodarilo zadat. Nechcel citat grafy, aj ked som komoditu na YAHOO finance nasiel

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 months later...

Pisovb Napsal:
-------------------------------------------------------
> Našiel som zaujimavy software. Som zaciatocnik a vobec sa v tom nevyznam. Preto by som poprosil znalych problematiky aby to omrkli a dali vediet ci je to dobre. Je to freeware eclipsetrader.sourceforge.net. Hlavne ma zaujima, ci to funguje len pre akcie, lebo komoditu sa mi nepodarilo zadat. Nechcel citat grafy, aj ked som komoditu na YAHOO finance nasiel
-------------------------------------------------------

Zkoušel jsem ho, ale zdá se mi takový nedodělaný. Ale zkoušel jsem předchozí verzi (0.28). Zdálo se mi to jako dobrý pokus. Nevím, jak tahle nová verze. Možná v budoucnu bude tu dobrý soft.

Pokud bych chtěl něco free, tak demo verzi AmiBrokeru. Proti placené verzi má omezení jen to, že si musíš vždycky načíst data. Neuchovává si je. Existuje orig. verze 4.9 (nová) a cz verze zatím jen 4.8.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ja pouzivam Medved QuoteTracker a da sa to pouzit na futures, forex, akcie a hromadu inych veci, jedine co mi na nom vadi je to,ze sa tam neda backtestovat. Inak je to z pohladu cena/uzitok velmi priaznive. Free je obmedzene backfill dat na 2 dni ale inak sa da bez problemov pouzivat. Ak si ho chces zaregistrovat, tak to stoji 7$ mesacne. Skusal som aj Sierru ale priamo na obchodovanie mi Medved pride lepsi. Amibroker som skusal, ale nejako som si na neho nevedel zvyknut :-)
Prajem pekny den
Sidney

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...
  • 5 months later...

Zdavim Vas,

Rada by som ziskala informaciu ako studujete paper training? Priamo na nejakej platforme? Kedze vetsina soft. je umoznena len na mesiac testovania zdarma ako je mozne vylepsovat a trenovat svoj paper trening dalej?

Osobne som vyskusala soft od swiss bank saxo trader . Tomu hovorim soft. aky som hladala. Ale tiez len mesiac. Ako dalej pokracovat? Dakujem za pripadnu radu :)


Mata [bold] [/bold]

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to: oousha

po uplynutí určité doby Vám trial programy "odhodí" několik funkcí. Můj papertrading vypadá asi tak, že si večer sednu k PC a připojím se na chat Woodies CCI. Každý den je tam moderátor a také jeho graf. Využívám tedy toho co aktuálně vidím na svém monitoru - pozoruji (a také poslouchám) moderátora sleduji vývoj cen a vše zaznamenávám do svého obchodního deníku v excelu.

V současné době však přejdu na backtesting, tzn. že si koupím historická data od SCMagic a pronajmu si SierraChart. Budu testovat až do konce tohoto roku, a na počátku roku 2008 plánuji jít do toho "na ostro".

P.S.: pozor na ty kontakty, podle pravidel fóra by se to adminům nemuselo líbit.

Hodně zdaru!

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 6 months later...
  • 8 months later...

Zdravím, když jsem si otevřel diskuzi, uviděl jsem v nejnovějších příspěvcích něco, co mě zajímá, ovšem v zamčené diskuzi pro absolventy kurzu (kde jsem moc nepochopil, k čemu to je uzamykat informace pro někoho, komu chci pomáhat - ale beru to jako vrtoch tvůrců finančníka a pro absolventy kurzu jistý bonus navíc).
Příspěvek začal takto:

Univerzální Backtester, flasik, 14.12.2008 19:16
to Tomassino: stáhl jsem si také tento skvělý souborek...zatím...

Tušíte někdo, co to je za SW?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

sup:

je to obchodni denik v excelu. Tomas s Petrem ke kurzu backtestovani nabidli svuj excelovy denik udelany pro Mini Russell 2000, ale protoze spousta lidi obchoduje jine trhy, tak myslim, ze Tomassino vyrobil jeho variantu, ktera se da pouzit na libovolne trhy. Pro lidi co neumi s excelem to muze byt dobre, ale neni nad to, kdyz si clovek neco vyrobi sam.
Pokud bys mel zajem, tak asi nejlepsi cesta je zkusit kontaktovat autora.

Lada

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Super, dík za odpověď, tohle nepotřebuju. Marně hledám něco, co by mě zbavilo otravného přepisování dat z platformy do excelu (nebo aby dokázala platforma backtest na hystorických datech podel mého klikání BUY/SELL). A né a né na to narazit. Už jsem to i vymyslel, jak by to poměrně jednoduše šlo ale moje programátorské schopnosti a čas se to naučit je velmi omezený :(

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 months later...
×
×
  • Vytvořit...