Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Zachyťte ten správný moment: indikátor Momentum


Doporučené příspěvky

  • 1 year later...

Zdravím,

nejspíš již máte X zkušeností s použítím tohoto "základního intervalu" MOMENTUM. Jaký však používáte interval pro intradenní obchodování? Já používám graf s minutovýmy bary a v článku je doporučeno použít interval 20, ale nevím, zda i v intradenním obchodování! Lze jej takto nastavit i při intradenním minutovém grafu?

Díky moc za rady...

šnek49 (tu)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 year later...

No já jsem to teď zkoušel taky. Ladil jsem periodu momenta a došel jsem k velmi zajímavým výsledkům s periodou 5 a pouhým překročením nulové linky do směru trendu. Proti trendové obchody moc dobře nešly, ale v trendových jsem dosáhl v back testu okolo 3000 USD/měsíc. Obchodován měsíc březen a duben 2010 na trhu TF od 15:30 - 21:30 SL 80 timeframe RB15 a za předpokladu, že jsem vzal prakticky vše, co šlo přes nulovou linku s mírným přihlédnutím na soulad paternů FinWin.
Honza

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 years later...

Dobrý den,
jsem tu nová, teprve začinající "trader" ve fázi učení. Zaujal mě indikátor momentum. V programu ninja jsem k mému trhu (FGBL) přidala momentum ale už neumím proložit momentum s MA.Umíte mi někdo poradit?? Zatím jsem na to nenarazila..možná,že jen musím víc hledat :) Děkuji Lucka H

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Přinejhorším u Ninja Traderu použij samostatně v okně indikátor TRIX a pak si ho tam myší posuň, ale pokud se to povede podle [bold]LeeTo[/bold], bude to to správné. Musíš se naučit matlat jeden do druhého a jeden na druhej.:)

Mimochodem indikátor RoC ukazuje úplně stejně, jen má na tachometru čísla v procentech. V TRIXu se pak používá složitější EMA.

Krom tohoto se to používá ještě na hladké křivce a to tak, že se z Close cen udělá EMA či MA a rychlost se počítá až z těchto cen. Neštěká to pak dvakrát, ale jen jednou, jak píše Dr. Elder.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...