Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Backtestování v MT 4 (software pro forex)


Doporučené příspěvky

  • 5 months later...

Jsem přesně ten typ člověka, co potřebuje takovéto návody. Díky moc, muselo to dát velkou práci. Akorát jsem narazil na jeden problém a to že na uvedené ruské adrese www.alpari-idc.ru/ru/dc/databank, která se tam uvádí jako adresa pro stažení historických dat, se otevře úplně jiné okno, než je tam zobrazeno. Možná je to tím, že se stránky od té doby změnily. Můžete prosím uvést nový odkaz, odkud je možné tato data stáhnout s tím, že bude zachována zbývající část návodu?
Děkuji za odpověď.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 year later...

Ahoj,

chcem sa opytat, robim si AOS v mql4, ale nejako mi nefunguje testovanie. Samotny test prebehne ok, ale ked chcem zapnut optimalizaciu, tak sa tvari ze pocita, ale nevyhodi mi ziadne vysledky. Pritom vo vlastnostiach experta nastavim aj start, krok aj stop. Neviete mi niekto poradit cim to moze byt? :S

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 months later...
  • 1 month later...

Ahoj,

Vyzkoušel jsem tuto strategii, ale nějak mně není jasný, jak nastavovat vlastnosti a proč jsou tam vůbec ty zatrhávátka. Logicky pokud ho zatrhnu, tak by se měla vlastnost použít, ale ona se používá i když zatrhlá není.

Například SL a PT se používá pořád, ale stejně nějakým zvláštním způsobem. KDyž nastavím SL na hodně malou hodnotu (např. 5), žádný obchod se neprovede.

Teprve začínám, tak je možný, že je chyba na mé straně, případně díky za rady.

HonnyTrader

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...