Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Indikátory: Williams Percent %R


Doporučené příspěvky

  • 2 týdny později...

pigi,

dovolim si tvoji citaci "viem co robim, momentalne mi skutocne najviac casu zabere studium tradingu a ako si si uz vsimol, ze nemavam technicke ani nejake otazky konkretne smerujuce k nejakemu indikatoru, paternu, ci k nejakemu systemu, z toho vyplyva zie tieto informacie skutocne studujem sam a venujem tomu podsatnu cast dna a kazdeho dna"

jen ze zvedavosti, z ceho cerpas informace? nechci moc rejpat, ale ptas se jake je slozeni RSI, W%R. opet, google tohle najde za mene nez 1s. pokud jak rikas, studujes kazdy den a to usilovne, nechce se mi verit ze jsi nenalezl slozeni techto indikatoru.

navic, nabizel jsi tu (jestli ne tak se omlouvam), ze jsi na slovenksu objevil a jsi schopen dorucit knihu od Eldera. takze ji mas. no a tam mas vzorecky a vysvetleno jak ho pouzit. navic, pokud jsi cetl ten clanek o W%R, tak dole je link na forum kde Tomas asi ve 3 prispevku dava vzorecek. takze ti doporucim, cti tu knihu (Eldera) pozorne. a treba vicekrat. a to plati i o ostatnich tvych zdorjich ze kterych kazdy den cerpas. tesim se na dalsi, doufam jiz, podnetne otazky.

jinak jeden tip pro tebe, tadoc.org/ kde mas vzorecky snad ke vsemu, jsou tam ke stazeni matematicke forumule do ruznych programu, v C++, popisy indikatoru atd.

hodne stesti

Link to comment
Sdílet pomocí služby

911 Knihu Eldera som si kupil dva dni dozadu, akurat vcera som sa dostal k tym vzorcom. Takze ok, uz to viem. Btw. ked tomas toto vlakno zakladal, tak mi pripada zcela prirodzene, ze hned jeden z prvych prispevkov by bol vzorec tohto indikatoru. Keby si cital poriadne moje prispevky, vies, ze neviem dobre anglicky a studium v anglickom jazyku je momentalne pre mna bezpredmetne, najprv musi prist to studium anglictiny.

Co sa tyka vyhladavania google, tak potom v tom zmysle ako to chapes ty, je cela diskusia uplne asi zbytocna podla teba, lebo vstetko sa da najst v knihach, na internete, v manualoch,na kurzoch a podobne. Ale toto forum je o tom, ze ked chce niekto odpoved, na ktoru nenasiel vysvetlenie, ze by mu ju tu niekto napisal. Ak ju nenapise, vobec nechapem, naco maju podobne prispevky ake ty pises mne vyznam.

Poviem ti narovinu, tvoje prispevky, ktore mi pises, ma viac menej len otravuju a jedine aky vysledok maju, ze hadzem do davu :-)))

a co sa tyka konkretne mojej otazky, tak vzorec na RSI na tychto strankach este zatial nie je a preto bola moja otazka urcite vhodna aj koli dalsim zacinajucim, ktory by chceli poznat ten vzorec a toto je vlakno prave na otazky a odpovede ohladne %R a ten druhy prispevok presne ohladne RSI. tak mi pripada uplne dokonale ak by bol hned jeden z prvych prispevkov vzorec tych indikatorov. Uz som to tusim tebe pisal, ze nebudem reagovat na podobne tvoje '' mudre rady'' ktore stoja za dve padesat a nemam o take rady zaujem.

Dik ze to chapes a nebudes ma zdrziavat svojimi ''umeleckymi odpovedami'' typu, najdi si, ako to studujes ? snaz sa a podobne. Ak budem mat zaujem sa trosku povzbudit urcite si najdem nejaku fajn knizku o psychologii alebo pozitivnom mysleni od dobreho autora a nepotrebujem tvoje vykriky.

Radsej mi napis, kolko si v minuse od zaciatu obchodovania :-D

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Vážený pigi,

počet vašich příspěvků, které ve mnou probouzejí spíše smích a jakousi "neschopnost" samostatnosti docela narůstá a i vzhledem ke zjevným nepravdám, které ve svých příspěvcích píšete, jsem se opravdu neudržel a musím reagovat.

Vaše poznámky směrem k 911 jsou podle mého názoru poněkud ostudné, neboť když se podívám, kolika uživatelům tohoto fóra 911 pomohl a poradil, tak jsem bohužel nucen se domnívat, že za předpokladu, že jeho příspěvky považujete pouze za výkřiky a "rady za dvě padesát", nebude chyba na jeho straně, ale spíš na té vaší, třeba podle pravidla "na hloupou otázku hloupá odpověď".

A k těm zjevným nepravdám: vzorec na RSI jsem našel na tomto fóru asi během 30 vteřin, takže pokud tvrdíte že tu nikde není, tak asi opravdu moc netoužíte po tom jej najít.... a tím pádem je pro ostatní(a i pro 911) ztrátou času vám radit a raději si budou shánět informace ke svému vlastnímu lepšení se a vydělávání peněz.

Ještě bych chtěl dodat, že tento příspěvek nepíšu pouze na základě tohoto vašeho dotazu a následné reakce na 911, jelikož na takovýto dotaz má právo každý, ale pod tíhou většího množství vašich příspěvku, které jsou dle mého názoru tohoto fóra nedůstojné...

Na závěr bych jen chtěl požádat, aby až si tento můj názor přečtete, tak abyste požádal adminy o jeho smazání, protože je to moje reakce na Vás a do tohoto vlákna nepatří...

S pozdravem
Michal

Link to comment
Sdílet pomocí služby

:-))) Diskusia: %R , radsej si mal najst vzorec toho indikatoru a napisat ho tu a nie ma tu moralizovat. Co sa tyka, toho ze spominany vzorec si nasiel za 30 sekund, tak prave preto lebo vela ludi je ''mudrych'' a ten vzorec by mal byt prave v tomto vlakne a nemusi byt v nejakom otazka zaciatocnika alebo knihy a software a podobne.
Vlakno bolo zalozene za ucelom diskusii o indikatore %R, co ma tvoj prispevok s nim spolocny netusim.
Ale moje reakcie vo fore su skutocne ako pises uplne od veci a toho som si vedomy a poziadam admina aby vsetky moje prispevky vymazal, kedze to nemozem urobit sam.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,

nechce se mi tu sice přilívat olej do ohňe a už vůbec ne ve vláknu, kam tento příspěvek vůbec nepatří, ale skutečně mi to nedá. Chci říct, že nejsem pravděpodobně o moc víc zkušený než Pigi, ale dle mého názoru Pigi skutečně bombarduje fórum dotazy, na které lze nalézt odpověď na finančníkovi během 2 minut, pokud člověk hledá v článcích a v diskuzích. Nicméně to není to kam jsem se chtěl dostat, mě vcelku zarazila ta poznámka o tom, že 911 má napsat kolik již v tradingu prodělal, protože to neni nic jiného než provokace a ať už by byla skutečnost jakákoliv, tak podobné výlevy dle mého názoru vůbec na věcné fórum nepatří a od Pigiho to považuji za vrchol neslušnosti a nekorektnosti, který umocňuje to, že i přes všechny výhrady které 911 k Pigiho příspěvkům měl (a dle měho názoru jsou naprosto oprávněné), vždycky na Pigiho otázku odpověděl, popřípadě nasměroval k zcela srozumitelné odpovědi. To je jen můj názor a nebudu se divit když ho časem admin smaže...

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to pigi:
nic ve zlém ale opravdu prudíte, podobných zde být víc tak to je za chvíli o ničem, přecpáno jalovým balastem a tím se pak probírat to už je skoro škoda se zde obtěžovat. Internet fakt není ani zdaleka jediný zdroj info pouze tím že se ptám a čekám kdo mi odpoví. Vaše věc co děláte a jak , ale takto jdete na to zle. Zatím se ptáte pouze na základy, které jsou zde rozebrány už X-krát a opravdu nejde je donekonečna opakovat. Kdo to dělá nebo chce od jiných, tak nezná cenu času.
O základ se postarejte sám, je tu, viz např.titulní stránka, pak dál klidně dotazem!
Važte si času svého i cizího, burza-jedno jaká- je hra i s časem, nejen s penězi.
Howgh

Link to comment
Sdílet pomocí služby

pigi, posledni vec k tomuto tematu

s tebou je to tezke. uz jsem se ti v prvnim prispevku snazil vysvetlit, ze ten vzorec JE v diskusi o W%R. ze je to treti prispevek, konkretne www.financnik.cz/forum/read.php?2,1357,1357#msg-1357

stacilo jen kliknout na konci toho clanku co psali kluci.
proc tohle vse delam? mel jsem pocit ze te dokazu nasmerovat spravnym smerem ohledne tradingu. evidentne o to nestojis a ani o jakoukoli pomoc.

souhlasim s Libicem, opravdu stoji zato si precist knihy od Eldera. jak rikas, anglicky moc nevladnes, tak aspon ta prvni. dozvis se veci jak kolem burzy a jejiho fungovani, ale zakladnich patternu "tedy obrazu, vzoru" a indikatoru. pak ti jeste doporucim PORADNE CIST toto forum. uvidis, ze az prestanes davat otazky, na ktere tu bylo odpovezeno v kazdem vlakne, dostane se ti kvalitnich odpovedi. je treba premyslet pred vlozenim prispevku. a pokud narazim na problem, nejasnost, nejdriv se snazim na to prijit sam, hledat a pak se ptam. jsem rad za kazdeho novacka, na kterem je tu videt ze na sobe pracuje a nejak se vyviji a pak lidi nemaji problem pomoct a dokonce pro nej informace jinde vyhledat, poskytnout.

ad moje vysledky. zklamu te, nemam ztraty dlouhodobe. nikdy jsem nemel ztratovy mesic ani tyden. maximalne den. moje starsi obchody najdes v daytrading vlakne

preju mnoho uspechu

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 year later...

prosím o radu, podle tohoto článku dostanu signál k prodeji na hodnotě 80-100 a k nákupu na hodnotě 0-20, ale v knize
Larryho Williamse je to naopak "nakupujte když %R dosáhne 90-100% a trend jde nahoru, prodávejte když %R dosáhne 10-0% a trend jde dolů". Tak v tom trochu tápu.
díky za pomoc
Dupi

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to dupi:
Oba dva články říkají to samé, jen každý z nich používá jiný popis osy Y ... různé programy mají jinou orientaci osy ... některý má dole 100 a nahoře 0, takže nakupuješ v pásmu 80-100 a prodáváš v pásmu 10-0% a naopak jiný program má dole 0 a nahoře 100%, ale opět nakupuješ v dolním pásmu a prodáváš v horním pásmu
např. v článku jsou grafy v programu Gecko TNT, kde je dole 0 a nahoře 100%, když si teď otevřu Sierru a nastavím indikátor W%R, tak mám nahoře 0 a dole 100%, ale vždy funguje stejně ... čili je asi snazší to vnímat ... prodej v horním pásmu, nákup v dolním pásmu.

ať se daří,
Míra

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 8 months later...
×
×
  • Vytvořit...