Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: SierraChart - jak na integrovaná historická data


Doporučené příspěvky

Zdravim,
vdaka za inspiraciu, neanglictinari ako ja, by sa o tom iba tazko docitali na strankach sierry. A to,ze onedlho sa budu dat kupit live data od sierry, je vynikajuca sprava pre zaciatocnikov, pretoze sa bude dat robit paper live aj bez nutnosti otvorenia uctu u brokera. Ak som to teda spravne pochopil. Sice bude pri tom trochu chybat platforma pre zadavanie prikazov, ale aj tak to bude velka vyhoda. Tato doba je asi najlepsia, pre zaciatok s tradigom.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to mr.dj1:
co se týká upgrade na vyšší level, tak mně to funguje okamžitě, po změně v accountu u SCH, dolu se musí přes jejich support, což jsem nikdy nezkoušel. Dvě Sierry mi nepřijde jako dobrý nápad, proč platit víc ???
... a přepínání na víkend, pokud jedete live, tak bych to vůbec něřešil a na papertrading je otázka, zda rozdíl v ceně, tj. level 1 (10 USD) a level 4 (26 USD), tj. 16 USD za měsíc .. což myslím, neni částka, kterou bych týden, co týden řešil a kontaktoval jejich support, aby mi snížili level.
Myslím, že ty částky za SCH nejsou až tak vysoké, zejména ve spojení se současným kurzem dolaru, tak bych být vámi nechal level 4 a soustředil svoje síly na vlastní trading, ne jak ušetřit 16 USD za měsíc.

ať se daří,
Míra

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Skusal niekto stiahnut EZM8? V subore ktory mam z live streamu od IB mi chybaju nejake dni. Zhodou okolnosti sa mi jednalo presne o data z junoveho kontraktu ER. Avsak na moje sklamanie sluzba SC mi prave pre tento kontrakt stiahne data len za obdobie "2008-04-22 to 2008-06-20" teda chyba tam este aspon 1 mesiac resp. 4 aby to bolo 6 slubovanych. Ma niekto podobnu skusenost? Pre septembrovy kontrakt mi stiahne celych 6 mesiacov historie, co je uz OK.

Diky,
Doggy

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravim vsechny,
resim otazku, jak ziskat data pro backtestovani. V clanku je zmineno toto:

"Na intradenní úrovni jsou data získávána v jednominutovém rozlišení, tj. určitě nejde o data, ze kterých by šlo vytvářet např. přesné volume nebo range-bar grafy. Na druhou stranu kdo chce profesionálně obchodovat s jemnými tickovými daty, měl by si jednoznačně pořídit kvalitní data."

Chtel bych se tedy zeptat, jestli se data vubec daji pouzit (jen pro backtestovani) pro graf s timeframem vol2000. Zkousel to nekdo?

Diky moc

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...

to doggy:
ano ja som skusal stiahnut dnes a stiahlo mi to presne rovnako. Septembrovy som este nestiahol, zatial... aky mas nazor na tie data? vid nizsie...

to Bluemage:
mne sa ti data tak isto nezdaju, pretoze "odpocitavadlo" sa nejak zasekava a odpocitava strasne skokovo... je to dost zretelnejsie ako data ktore som pouzival na backtest predtym - hoci pravda je ze to nebol kontrakt toho isteho mesiaca EZM8..... preto som porovnal graf Volume 2000 (den 6.6.2008 a 9.6.2008) s grafmi toho isteho dna ale 5min a 3min a vyzerali velmi podobne - ale stale pochybujem ci sa pustit do dlasieho rucneho backtestu s tymito datami a potom zistim ze boli vlastne zle.... Bol by som rad keby nam vedel niekto skusenejsi povedat, ci su dane intradenne data stiahnute z SC Historical relevantne a pouzitelne na backtest Volume2000

Dakujem

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím, mám dotaz. Zkoušeli jste otevřít Intraday data ESH8 a ESM8? U těchto kontraktů mám pouze data 5/3-20/3 (ESH8) a 15/5 - 20/6 (ESM8). Days to display mam 1500, v tom problem neni.Novou verzi Sierry taky.Máte to taky tak?Netušíte, v čem by mohl být problém?A ještě otázka ke kontraktu ESU8, data by se měla stahovat zpožděně non-stop, ale poslední mám 14/7 17:18, je někde nějaký příkaz k aktualizaci?
Děkuji.
Denisa

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tak som pisal do SC ze co to maju za data a ze chcem zmenit naspat na LVL 1 a dostal som takuto odpoved:
"You cannot do accurate volume charts with the Sierra Chart Historical Data Service because the data is in 1 minute units. However we have a futures backfill service that will give you what you need:" no a tu mal byt odkaz, ale je to proti pravidlam, takze si to musite najst na stranke SC. Pozadovany LVL 4 za $26.

Tomas

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...