Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Nove obchodni pomucky


Doporučené příspěvky

Dobrý den,
chtěl by sem se zeptat kdy tak přibližně plánujete nějaké novinky, konkrétně mám na mysli trojité klouzavé průměry. Toto téma mě velice zajímá, já v součastné době používám dvojité, a to 200 a 10 denní. Myslím, že negenerují tolik špatných vstupních příležitostí a předpokládám, že v případě trojitých se špatné singnály ještě snižují. Tak vás prosím o odpověď a chtěl bych vám popřát co nejvíce úspěchů jak s obchodováním tak s vašima stránkama, jsou vážně super, jen tak dál.

Děkuju Standa

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Stando,

trojite klouzave prumery planujeme jiz delsi dobu, ale zatim jsme se k tomu z casovych duvodu nedostali. Chceme zde zverejnit po dohode s jednim US obchodnikem system postaveny na trojitych klouzavych prumerech, ktery tento obchodnik jiz leta s uspechem obchoduje. Jedna se vsak o casove narocnejsi zalezitost - vse prelozit z anglictiny, vyzadat si doplnujici otazky, apod. Snad se nam vse podari dotahnout co nejdrive.
Zatim zdravim,
Tomas
FINANCNIK.CZ

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Děkuji za brzkou odpověď. Ještě bych se rád zeptal, jestli je možné zveřejnit linky na nějaké dobré ebooky o obchodování, protože informací není nikdy dost a myslím, že každý zodpovědný trader by se měl stále učit novým věcem a bohužel většina toho co jsem našel na netu já byly jen nesmysly, takže jestli o něčem víte, moc rád se o tom dozvím. Ještě jednou moc děkuju.

čauky Standa

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...