Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Minimální požadavky US brokerů


xmms

Doporučené příspěvky

xmms:
tohle si troufám říct, že neni nikde centralizováno nebo stanoveno zákonem, každý broker má svoje požadavky, tak musíte procházet jejich nabídky a vybrat tu které nejvíce odpovídá vašim možnostem a plánům v tradingu, S jakým účtem chcete/můžete začít, jakou pozičně či intradenně apod...

ať se daří,
Míra

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...

Tak s 20 000 USD nebudete mit problem s zadnym brokerem. Position sizing si musite stanovit sam, ale na e-mini indexy jsou behem obchodnich hodin bezne marginy 500USD na kontrakt. Muj tip je sepsat pozadavky(pouzivany software, data, komise atd..), to se pak radi lip. Kazdopadne pri zakladani uctu doporucuju uvest vas majetek 100 000 dolaru a vys, 3 roky zkusenosti a nejake povolani, bez ohledu na to jak fiktivni tyto udaje jsou. S timto by vas nemel broker odmitnout jako se to stalo me kdyz sem nevyplnil kolonku povolani a muj uvadeny majetek byl nizsi :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Pročítal jsem stránky mnohokrát zmiňovaného interactive brokers, píšou tam pro intradenní obchodování min. $25.000. To by jako počáteční kapitál nebyl moc problém, ale při případných ztrátách ze začátku bych pod tuto hranici klesnul. Zdůrazňuju, že mě zajímá poze intradenní obchod. Také jsem trochu googloval a našel např. brokera, který vyžaduje i $100.000, což v nejbližší době mít nebudu. Já občas nechápu jejich požadavky i např. na ten majetek, celoroční příjem, předchozí praxi jako trader apod. A ta vyplňovaná pole nijak neověřují? Mám v plánu se do toho pustit bez jiného zaměstnání, aby na to byl čas.

Nejsem ještě ve fázi hledání brokera, ale jen předběžně,

software: teprve se ho učím používat, ninjatrader, sierra chart.
Ale exekuční platformy, kromě telefonu, by snad měl mít každý broker svoje (propracované a kvalitní), nebo ne?

A nemusí to být nutně US broker, pokud nabízí kvalitní služby kdokoliv blíž třeba u nás :), anglie apod.

Jinak u těch indexů - nejde mi jen o margin, ale také o denní výkyvy cen. Vidím, že třeba E-mini S&P ES-200809 se za den umí pohnout i o $4000, což je na můj kapitál dost. E-mini NASDAQ 100 NQ1-055 denní úsečky zhruba $1000 a tříminutové $400. To jsou dost velké změny i na mini trhy. Tam se dá za pár minut na jednom kontraktu ztratit i přes 1000 dolarů.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

xmms,

kazdy broker bude chtit jinou vysi pocatecniho vkladu u IB je to myslim 10000 USD u MF je to nekde kolem 4000 USD pro obchodovani futures. Velke castky (v pripade IB 25000 USD) musite mit kdyz chcete obchodovat akcie.

ad pohyby ES)
Kdyz to prezenu, tak at se trh hybe klidne o 10tis USD. Vse zalezi na konkretnim obchodnim planu/systemu.
Pokud najdete uspesny patern, kteremu bude staci SL 200 USD tak jsou takoveto pohyby bonusem, nizky risk, vysoky zisk :) (pro ilustraci prehanim)

H.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to xmms:
majetek si broker nijak neověřuje, takže doporučuji projít net nebo i toto fórum, kde je uvedeno dost příkladů, co vyplnit, aby účet prošel ... stejně jako budete podepisovat poučení o riziku a apod ... čímž vším se broker jistí na případné problémy, kdyby třeba zákazník tvrdil, že nevěděl, že může prodělat nebo přijít o všechno, tak díky těmto věcem, to nemá šanci na úspěch ..

jediné co se ověřuje je adresa, tj většinou se musí poslat nějaký doklad .. výpis ú čtu, pltba za pevnou apd .. tj cokoli oficiálního, kde je vaše jméno a adresa, kterou uvádíte při zakláání účtu.

pro hledání brokera doporučuji zavítat i na www.elitetrader.com, kde je dost brokerů na výběr. Jinak na CZ brokery bych se moc nezaměřoval :)

ad indexy - ano, denní pohyby, zejména v těchto dnech mohou být a jsou v řádek stovek nebo i tisíců USD, ale zkuste jít na nižší TF nebo alternativní .. volume, RB a uvidíme, že třeba NQ se dá obchodovat s SL 50-60 USD


ať se daří,
Míra

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Omlouvám se pánové za svůj dotaz. Své momentální vědomosti řadím na osobní stupnici -100 / +100 tak někde na -85 :-) ale přiznám se vám, že čím dál méně rozumím oné restrikci 25000USD na intraday. Píše se zde a i jinde, že se to týká akcií, ale já jsem objevil následující:

"A margin account is issued 4:1 intraday and 2:1 overnight buying power as well as the ability to short sell securities. Margin accounts with balances less than $25,000 are limited to three (3) day trades in five (5) business days, whereas cash accounts are limited to their aggregate cash per day. Margin accounts with balances greater than $25,000 have no restriction on the number of trades placed."

Jedná-li se o můj mylný překlad, či nepochopení, pak prosím viz. první odstavec.

Mohl by se k tomu někdo fundovaný ještě jednou vyjádřit?
Děkuji

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To xjames26:

Limit 25000 USD se opravdu vztahuje na akcie,není to "výmysl" brokerů v USA,ale toto je v USA ustanoveno zákonem,že obchodník který má na účtě méně než 25000 USD nesmí dělat daytrading akcií.Stavají se někdy mimořádné případy kdy se Ti může pozice zavřít po velkém pohybu na SL v den otevření pozice(takže daytrade) a proto je tam vyjímka,že můžeš udělat maximálně 3x daytrade za 5 obchodních dní,při porušení Ti broker zablokuje účet,takže dávat pozor.

borax

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...