Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Gladiator, Atlas, Kdyz uz susime pradlo tak jeden pohled do me susarny, zacnu na 30 min, pak 10 min a pak to cele smazu, protoze je tam sama cara a to tam jeste nemam vsechna CC, High CG, Low CG, High RU, Low RU jen opravdu ty dulezitejsi... Asi zacnu studovat Range Bary na NQ :-) R.

10020

Odesláno

Ahoj lapaz,

jo jo k jubileu bouchneme šampanské.............. :)

experimentoval jsem s RB docela dost dlouho. I když co je dost dlouho? :)

na RB jsem nemohl vystihnout emoce v trhu. Takový kompromis je Volume nebo Tick grafy. Možná se pletu, ať mi ostatní prominou. Ve vlákně o PA jsou tradeři kteří úspěšně obchodují i podle RB 7 nebo 9 a pro zjištění směru 14 a 18 popř 20.

Zkusit a pak se uvidí. Docela bych rád viděl evropský trhy obchodované dle PETERA G028 na RB.

Tak zatím

Jirka

Odesláno

To Gladiator:

Je to tam, dneska me tesi, ze jsem ho tam videl taky a dokonce i ty snury na pradlo mame podobne, mam jich tam malinko navic ale je to pro me prvni vlastovka a pozitivum :-)

At se dari.
R.

Odesláno

Ahoj Lapaz,

som mierne v šoku, ešte sa mi nestalo , aby počas pridavania screenu a prepnutia späť som mal už po obchode... ;)
Čakačka je fantastická vec.. ;) normálne mám nastaveý PT na 300 Eur a potom ho posuvam podla vývoja situácie , ale tu som to nestihol na štatsie ..... ;)
Dnes mám už fajront a padám.

Gladiator028

Odesláno

Gladiator
rikal jsem si, jestli jsi to zobchodoval, zes dal screen a vten moment to vystrelilo :) gratuluju
Muzu se zeptat, kde jsi mel cekacku buy, 121,5? a cekals na kladny fundamet, ktery pomuze do longu?

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...