Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Diky,

docela me to zajima, protoze se taky budu muset preorientovat na vecerni seanci. Mohl by jsi prosimte poslat do vlakna o NQ at to tu nelamem, jake paterny ti vecer nejlepe funguji a celove jake mas zkusenosti z vecerni seanci?

Diky moc.

R.

Odesláno

Ahojte, ja som dnes vstupil do pozicie na Low dna +1 tick, SL 3 ticky, momentalne uz je na B/E+1, PT 21 tickov. Trh sa zastavil presne na PT, ale skor ako sa stihol exekuovat, cena spadla nizsie. Uvidime ci sa tam este vrati ;)

10862

Odesláno

Regit : Nevím jak si s tradingovým vzděláním daleko ale možná by ti pomohlo vstupovat jenom do trendu. Např. si ho určovat na TF30 a jít v jeho směru. Jinak po takovém velkém prudkém poklesu jít long je docela s mého pohledu odvážne. Elder to vysvětluje takto když spadneme s 5 patra na zem jen těžko se rychle zvedneme a půjdeme po svých :)

Odesláno

Ahoj všem, přikládám mé včerejší vidění trhu. Podle mě dva možné vstupy,jeden jsem vzal a vyšel v pohodě,druhý jsem nebral z důvodů popsaných ve screenu. Že mi ten první vyšel s trošku divím,dokážu zmastit daleko jasnější signály a krásnější pohyby než nám včera FESX předvedl :) Hodně štěstí všem jura

10876

Odesláno

Ahoj všichni, včera a dneska se nám na FESX ceny srocují do range,takze nezbývá než obchodovat uvnitř...dneska dva vstupy - první byl nepovedený a vystoupil jsem na BE,druhý podle plánu v rámci Range,Long ze spodní hranice směrem k CC s profitem 11b.. spěchám s dcerou na trenink Hezký víkend všem Tomas

10884

Odesláno

Oldaalf:
mate na mysli velikost účtu?.Pokud ano tak samozdřejmě záleží na typu OP a s ním souvisejícím max.poklesem účtu.
Univerzální částka je 5000usd nebo ještě více.Na FESX vám 5000usd bude bohatě stačit na TF raději více je hodně volatilní a je třeba pracovat s větším stop-lossem.
Michal

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...