Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Trading Console - simulovane obchodovanie


kuko

Doporučené příspěvky

Ahojte,

pred nedavnom som si stiahol Genesis Trade Navigator 4.0 build 853 narazil som na problem. Podotykam, ze mam Windows XP Professional SP XP 2 x86 English, taktiez som cely OS nastavil na americku lokalizaciu.

Moj problem spociva v tom, ze neviem ako simulovane obchodovat. Cez Manage Accounts som si vytvoril ucet, kde som vlozil 20,000$. Problem je v tom, ze vzdy ked na graf umiestnim obchod(buy/sell), a dam SUBMIT ORDER, program sa pripoji na internet, odosle prikaz, ale stale mam v kolonke Trading Console prikaz so statusom Working order. Najhorsie je ale to, ze ked program vypnem a znova zapnem, prikaz je prec! Ostane iba v dennicku(diary).

Mozete mi niekto prosim Vas poradit ci a ako obchodujete s tymto programom simulovane? Dakujem.

Kuko :(

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 months later...

Zdravim Kuko,

se simulovaným účtem jsem mněl taky spoustu problémů. Zvlášť mi stejně jako Vám, nevyhovoval způsob, jakým fungují obchdoní příkazy. Pokud máte problém s exekucí příkazu, zkuste si zkuste si zobrazit realtime graf o nízkém timeframu. (To kvůli tomu, aby jste mněl jistotu, že cenová hladina protne váš příkaz během následujících pár minut.) Pokud příkaz bude stále ve stavu working, tak zkuste kontaktovat jejich podporu. Jsou tam docela vstřícní.

Co se týče toho nesmyslného (až stupidního) nedostatku, že se příkazy smažou po vypnutí počítače... Kontaktoval jsem podporu a tam mi řekni, že s tím nejde nic dělat. Že to tak zkrátka je. Programátoři zřejmě počítaly s tím, že se simmulated account bude používat jen na ID.

Přeji hezký zbytek dne,

Jonny-Em
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Ani ten nejlepší trader nedokáže s přesností předpovídat vývoj trhu. Ale dokáže, se nenechat tímto trhem překvapit."

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...