Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj pánové Tak dnes jsem na DAX utržil paper SL. Vstoupil jsem špatně, na podobné úrovni jako Rombic akorát tedy navíc ještě trochu opožděně. nebyl jsem dnes plně koncentrován a také se to projevilo. To yax: pěkně si to zmaknul :) Ať se daří Ahoj Miloš

10585

Odesláno

milosv:

tohle je opravdu vstup mimo OP. Buhuzel prave tyto situace rozhoduji o tom jestli budes obchodovat profitablne nebo ne. Nic se nedeje kdyz neco zmeskas a uz tam nevstoupis. Zda se me ze jsi se chtel za kazdou cenu zucastnit pohybu a na to opravdu velky pozor.

mej se focus

Odesláno

milosv:

hlavne ze jsi si to uvedomil ..... sila tohoto systemu je prave v tom ze pobere penize tem kteri vstoupi pozde a pokud si tohle uvedomis tak mezi nimi urcite priste nebudes

at se dari focus

Odesláno

OK, ja jsem se dival na graf a rikal jsem si, ze to bude neco jineho, protoze vstup podle 1. korekce by vysel az na 15:55 a to uz jsme meli oba hotovo.

Tak hodne zdaru.

Lada

Odesláno

Zdravím všechny, pro zajímavost jsem udělal porovnání 2 systémů na NQ za posledního půl roku. Prvním je zde popisovaný průraz premarketswingu - NQ 1min, PT 200, SL 80. Druhý systém je obchodovaný na NQ 5min, PT:SL = 1:1 (podrobnosti nechci momentálně popisovat, vstup je přibližně proražení swingu na 5min timeframe). Ani na jednom systému jsem neposouval SL, výsledky systému RRR 1:1 by to vylepšilo, ale schválně jsem to chtěl nechat takhle jednoduché. Důvodem porovnání byl velký počet ztrátových obchodů v řadě u prvního systému, cílem bylo najít systém s vyšší úspěšností, aby se psychicky lépe obchodoval. (10 ztrát po sobě v dubnu je celkem náročné :-) Výsledek mně překvapil - systém se 70% úspěšností a 9 plusovými obchody v řadě byl v měsíčním porovnání 2x ve ztrátě (pokud by se odečetly poplatky), takže obchodoval by se sice psychicky dobře, ale jen do doby než by se na konci měsíce udělal součet. Naopak systém se 40% úspěšností a dokonce 10 ztrátami v řadě neměl ve sledovaném čase ani jeden ztrátový měsíc. Za půl roku jsou oba systémy v plusu ..... Tak si potom má člověk vybrat .... :-) Hodnoty v přiložené tabulce jsou hrubé - bez odečtu poplatků, slipů, atd... Třeba jsem někomu trochu ušetřil práci :-) Petr

10595

Odesláno

Ahoj bergmanne,
můžeš prosím tě popsat víc ten systém s rrr1:1, podobný systém jsem backtestoval a takovýchto výsledků jsem ani zdaleka nedosahoval, určitě to bude inspirací nejen pro mně.
díky,
Petr

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...