Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Opční strategie Straddle/Strangle - random test


Doporučené příspěvky

Podobný test jsem provedl , přibližuje se Vašemu Random test 2, za poslední 3 roky, s 6 bodovým S/S na Spy, vysledek je jesně negativní , odpovídající i poklesu Vaši křivky ke konci testovaného období, rozhodně nelze řici že by v současné době tato strategie patřila ke strategiim s pravidelným příjmem, Random test 3 již jasná cesta, kterou i nyní obchoduji vždy s RR minim 1:2 a lepší, plus obchod v kanále, příležitostí nebylo za poslední rok mnoho, zato s větší pravděpodobností

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to Michal_ZA:
to bych se musel o ty opce zacit zajimat abych pochopil co to ty opce vlastne jsou :))
Nejsem zastance pouzivani anglikanismu. Rizena zni prece mnohem lepe nez MANAGOVANA ne ? (Mozna to slovo neni tak COOL (v pohode) ) No a pokud se rozhodnu pouzit anglicke slovo Fixed ...tak aspon se spravnym SPELLINGEM (pravopisem) kdyz uz.
Zaverem: managovana neni ani Cesky (mozna Slovensky, zeptam se nejakeho Slovaka) ani Anglicky, Fiexed je spatne napsane.
BTW (mimochodem) na neutraly nebude ted nejvhodnejsi doba.
Regards (S pozdravem)
L.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tomasi, Petre,

pouzivate-li Stop Loss, jakou udalosti je spusten? Zjednodusene, strategie Straddle/Strangle profituje, zustane-li podkladove aktivum v expiraci v urcitem pasmu. Nicmene hodnota strategie je ovlivnena mnoha jinymi promennymi, jako volatilita, atd. Pokud tedy byl "zasazen" StopLoss (napr. 2 * vypsane premium), vystupujete automaticky z trhu nebo to zavisi, byla-li cena strategie ovlivnena zvysenou Volatilitou, pohybem podkladoveho aktiva k urcite hranici, atd.?

Dekuji za odpoved.
Ales

P. S. - Pekny clanek. Vitam tyto clanky o opcich!

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Riadenie SS je jednoduché, v TOS je možné nastaviť alerty, prípadne raz za deň čeknúť aktuálny P/L Open pre SS, čo zaberie zhruba 42 sekúnd denne, prípadne menej... milujem opcie. Testy ukazujú, že z dlhodobého hľadiska je SS lepšie takto jednoducho riadiť, a spomínaný čas z dňa je naozaj nič.

Ďakujem autorom finančník.cz nielen za tento článok ale hlavne za otvorenie brány do nádherného sveta opcií.

Pavel

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...