Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Praktický rozcestník pro Vánoční svátky


Doporučené příspěvky

Zdravim vsechny tradery,

je to tak, predvanocni zamysleni nikomu neuskodi a trochu vice casu na trading si pres svatky jiste kazdy najde. A plan cilu do noveho roku je take velmi dulezity. Kazdy clovek vlastne planuje svoji kazdodenni cinnost, ale je dulezite si svuj plan sepsat, abych pak videl, jak se mi jeho plneni dari ci nedari. Diky Tomasovi za pekny clanek.
Preji vsem klidne svatky a mnohu uspechu v tradngu i v osobnim zivote v roce 2010.

Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ještě bych doplnil že pro živě obchodující tradery je to čas na ohlédnutí se zpět a vyhodnotit co se podařilo a na čem je třeba zapracovat. Já osobně projdu všechny obchody za 09 /nebude to nijak časově náročné/ a znovu vyhodnotím jestli je někde prostor na vylepšení nebo ne. Samostatná kapitola bude pak příprava všech tabulek a analýz na rok 10. Nejedná se jen o trading ale také o mé finance celkově - náklady vs. příjmy a to jak osobní tak i firemni. Ten kdo má vše připraveno dopředu a nedělá věci na poslední chvíli má nepředstavitelný náskok, také mě nějaký čas trvalo než jsem to zjistil a hlavně začal praktikovat.

at se daří focus

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tyto Vánoce pro mne znamenají velmi důležitou změnu - začínám Live, nádobíčko je již zprovozněné, licence nakoupené, základní Obchodní plán hotový a backtestovaný. takže opatrně a s respektem k trhům začnu.

Tomášovi a Petrovi tímto děkuji za dárek k Vánocům, který mi nadělili 1.8.2009, kdy jsem poprve ve stanu na Lago di Garda otevřel jejich knihu a ponořil se do nového světa tradingu.

Ostatním traderům zde na Finančníkovi přeji hodně Low a hodně High trendů, naprosto průhledných, s krásně vykreslenými Paterny, volajícími " Kup mě !! Prodej mě !! :)

IVKE

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Článek jakoby mi mluvil z duše...chystám se využít volna a popojít trochu dál s backtestingem, ale také studovat, tj. zopakovat si známé věci...člověk v nich při novém čtení najde vždy něco nového...a v neposlední řadě chci dokončit svůj obchodní plán. Petrovi a Tomášovi chci poděkovat za vše, co pro nás dělají a popřát jim i všem ostatním traderům krásné Vánoce a v novém roce mnoho úspěšných obchodů.

(pozn. admin: to jméno jsem opravil přímo v příspěvku)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Děkuji moc za článek, stejně jako za všechny ostatní co se tady nacházejí. Každý den mě fascinuje že tohle někdo dělá jen z vlastní iniciativity. Přeji tedy autorům tohoto webu stejně jako všem jeho čtenářům co nejvíce úspěchů, ať Vás trading baví a dosahujete jeho pomocí na Vaše cíle. (Stejně jak se o to snažím já).

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,

rovněž se přidám k děkující skupině traderů. Článek mi přišel také vhod, akorát jsem nastoupil dlouho očekávanou 14denní dovolenou, abych mohl vklidu vstřebat všechny přijaté informace na Vašich kurzech, začít další backtesty a připravit se na nový rok, který bude plný tradingu.

Díky tedy za článek a díky pane Petře a Tomáši i za všechny ostatní Vaše aktivy, které obohacují všechny zůčastněné!

Přeji všem příjemně prožité svátky, hlavně [bold]v klidu a beze stresu[/bold]. A všechno nejlepší do nového roku 2010!

Jean Paul

Link to comment
Sdílet pomocí služby


Musím použít zde mnohokráte opakované " děkuji autorům" za neocenitelné skutky, které provádějí.
Připravuji se na live a při množství práce, která toto vše obsahuje , obdivuji, že nás stačí obohacovat svými radami.
Všem, kterým také pomohli dospět k tradingu jako své profesi, přeji krásné vánoce a pohodový nový rok s naplněním všech stanovených cílů.
Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...