Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všem,

tento článek mě hodně zaujal, protože po něčem podobném již pátrám déle.
TOS mám, ale zatím jako paperúčet a zajímalo by mě, kde u TOS idex watch zjistím aktuální čas.
Luky zde píše, že data jsou 20 min. zpožděná i když intadení data nejsou.

Díky i za možnost jiné verze třeba i exelu Vikis23 :)

• Odpovědí 33
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravím vikis23 hodinky su v ľavo hore ako je account info, alebo si nastav graf napr : /TF a tam uvidíš kolko je to oneskorené, ja mám real učet tak to mam ok. Túto metódu pozorujem odkedy vyšiel tanto článok . Obchodujem YM na deme. Zatial som si vypozoroval len trendujuce trhy aobchodovanie do trendu . Ak sa vačšina akcii obchoduje hore a len pár dole. Obraty v trhu sa mi nepodarilo nejako vypozorovať. Ale bude to chciet asi viac času. ............................................................. Pri tom trendovom obchodovaní tiež uvažujem že namiesto TOS použijem len jednoduchú kombináciu priemerov. Pretože napríklad na tomto screene sa cca 20 akcii obchodovalo na long a 10 na short a index pekne trendoval dole. Ale je to otázka ešte papertradingu a backtestov.

12341

Odesláno

Cau

Tak zatial to asi tak vyzerá.

Ale na druhu stranu ked vydím v TOS silný trend tak sa daju brať aj agresívnejšie vstupy.

Ale je to v podstate jedno či podla Emy alebo TOS, treba vyskúšať rôzne výstupy a podla toho si vybrať.

M

• Vytvořit...