Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Pauli
díky za odpověď, ale jak VT znovu naučit IE. Není to program, abych dal příkaz "otevřít v programu IE". Určitě FF není špatný, ale mě nesedí nebo to neumím a také se s ním nedostanu do banky. Program co používá banka FF nepodporuje, zkoušel jsem to. Jak tedy naučit VTčko, aby běhalo v IE?
Díky
Zdeněk

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Merlin

Napadá mě jedině možnost odinstalovat všechny prohlížeče kromě IE a restartovat PC. Pokud bude jediný prohlížeč IE, tak by se měl sám nastavit jako výchozí a VT nezbude nic jiného než report otevřít v IE. Pokud to fungovat nebude, pak nevím.

Odesláno

Sid; ne, on chce obchodovat jenom podle indikatoru bez cenovyho grafu. Podle Woodieho receptu ;)
kunas: vezmi indikator jako kdyz modifikuje jaho velikost v ramci oka a proste to vytahni jako roletu az nahoru. Sice nebude vypnutej, ale neuvidis ho :))

Odesláno

dzink:díky to mi funguje,ale zárověň mi to skryje tu žlutou tabulku kde je sell a buy ,je možný ji přenést na indikátor? nemyslim ten kompletní přehled cen.

kunas

Odesláno

kunas:

to přenést nejde, ale když to budeš mít stažené na výšku toho žlutého rámečku, tak z cenového grafu stejně nic neuvidíš. a kdyby ti to fakt vadilo, tak si nastav barvu grafu stejnou jako pozadí a neuvidíš lautr nic.

dej vědět jak ti to půjde. každý kdo byl na woodiem ¨slyšel, že má obchodovat bez cen, ale myslím, že to nikdo nedokáže ... :-)

Odesláno

kunas
jak máš částečně ukrýt cenový graf už ti tady bylo napovězeno, "žlutou tabulku" (barvy si můžeš u tabulky měnit jak chceš - klikni na ní pravým tlačítkem a dej Vlastnosti) si nechej v cenovém grafu na její velikost, tabulka se vždy objevuje v cenovém grafu - jinak ceny máš taky u každého páru na daném grafu úplně nahoře v liště: pár, minutáž - bid/ask, cena, čas, nejvyšší cena, nejnižší cena..
SID

• Vytvořit...