Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Rok 2011: bilance a předsevzetí tradera


Doporučené příspěvky

Zdravim

Ja osobne patrim medzi este zacinajucich traderov aj ked mam uz rok ostri ucet. Pravdu povediac som sa na trhoch otukaval a stalo ma to aj niake pecenta s kapitalu. Na simulated tradingu by ma to nestalo nic :) Posledny mesiac som zacal zodpovedne obchodovat strategiu ktora mi konecne sadla ako s casoveho tak aj s osobneho hladiska a po asi 12 obchodoch som na 0 cize ani strata ani profit, co je pre mne velky uspech. Moje predsavzatie na rok 2011 je vymazat minulorocne straty a byt mierne ziskovy.

Aj ked mam teras na pilno ,lebo este chodim na VŠ a popri tom pracujem, verim ze mi to pojde coras lepsie a lepsie aj vdaka Vasej stranke

S pozdravom

Juraj

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Děkuji za zajímavý článek,
minulý rok jsem si naplánoval, že začnu obchodovat živě kolem konce roku, jenže menší nemoc a plno povinností ohledně školy (poslední rok studia) zapříčinilo odsunutí až na květen či červen, tedy po ukončení školy, kdy se budu moci věnovat tradingu na plno (tedy co mi práce umožní).

Za sebou mám již 6 velkých backtestů (vždy otestováno více jak 12 měsíců) a menší papertrading, ale ten budu muset začít od začátku, z knížek mám přečteno vše co se mi zdálo zajímavé a co kde bylo doporučeno.

Nemůžu se dočkat, až začnu na živo obchodovat, je to můj životní sen, kterého se nevzdám, chtěl jsem kvůli tomu i přerušit školu, ale řekl jsem si, že bude rozumnější ji dostudovat.

Přeji všem plno úspěchů do nového roku.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Predsavzatie na rok 2011 je určite začať live. Povedal by som že patrím k tým pokročilejším začiatočníkom ktorý ešte nešli live z dôvodu veku alebo nedostatku kapitálu. Posledný rok som robil rôzne analýzy systémov a hladal čo mi sedí. Od marca by som chcel paper až do doby keď mi bude 18(cca 3 mesiace). Každopádne som zvedavý čo sem napíšem na rok niečo to bude len tažko povedať či pozitívne alebo negatívne!

Všetkým prajem aby svoje predsavzatia naplnili do bodky a splnili tak svoje túžby.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím,

předem bych chtěl poděkovat za zajímavý a motivační článek.

Jelikož jsem začátečník, tak jsem si na tento rok dal předsevzetí, že zapracuju na mém obchodním systému a začnu backtestovat. Samozřejmě Paper-trading.

Nechci se v ničem unáhlit a chci se těmto věcem věnovat podrobněji.

Ještě jednou díky.

Všem přeju do roku 2011 hodně štěstí a spoustu ziskových obchodů :)

Michal

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den, chtěl bych poděkovat Tomášovi i Petrovi za výborné články a popřát jim vše nejlepší do Nového roku. Ať jim obchodování ve všech oblastech kvete a mají ještě více času na své zájmy a koníčky. Samozřejmě ať nezanevřou na začínající obchodníky jako jsem já a spousta dalších. Díky Žárský J.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

zdravim vsetkych traderov,
ja som sa uz tiez dostal k otvoreniu ostreho uctu, ale zatial mam v plane obchodovat len opcie..strategiu s ktorou vtupujem na trh uz mam urcenu ... k intradennemu tradingu sa planujem dopracovat casom tak drzte palce ;)

Takze prajem vela stastia v roku 2011 aj ostatnym ;)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...