Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Nejčtenější články na Finančníkovi v roce 2010


Doporučené příspěvky

Vasi systematicnost, vytrvalost a disciplinu obdivuji a v roce 2011 se chci priblizit zas o krucek k "Vam." Dekuji moc za inspiraci v oblasti sebeovladani. (tu) Jenom na zaver bych chtel rict ze bych byl moc rad kdyby jste nekdy do budoucna natocili nejaky celovecerny film na tema tradig, psychologie, zivotni styl atd. Zajimavy a zabavny film, zaroven ale take k zamysleni. Okamzite bych na amazonu kupoval vase DVD. :-)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý večer, taky se chci velice poděkovat autorům webu za úžasné články, které dávají k dispozici zadarmo. Až když mě můj novozélandský kamarád poprosil, jestli mu můžu prozradit můj zdroj informací o tradingu, mi došlo, jak jsem vděčná za možnost číst tenhle web...
A DVD bych si rozhodne taky koupila :)

PetraSR

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Když jsem loni pročítal všechny články v archivu Finančníka, potýkal jsem se s několika problémy. Archiv neni moc přehledný, těžko se mi zpětně hledal nějaký článek, ke kterému jsem se chtěl vrátit atd.... asi to znáte sami.
Proto jsem vytvořil seznam (všech) článků Finančníka. Je to ve formě webové stránky, kde jsou odkazy na články sem na server, jsou seřazené od nejstarších. Další výhoda je přehlednost všech seriálů. Podrobnosti jsou v ReadMe.
Stáhněte si zazipovaný soubor “fin.zip” - otevřete ho, složku “fin” přetáhněte např na plochu, otevřete soubor “aaaa-podle-datumu.html”.

Ten soubor je např. tady: www.financnik.cz/wiki/_media/fin.zip

Původně jsem chtěl nechat jenom příspěvek v diskusi s odkazem na soubor, ale potom jsem se rozhodl ještě ve wiki vytvořit takovou výchozí stránku (je tam i ukázka online - bez stahování):
www.financnik.cz/wiki/pocket

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...