Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Jak prakticky na screenshoty grafů - dokončení


Doporučené příspěvky

Diky za clanek. Pro sebe ho beru jako nakopnuti a upozorneni, na to, co jsem jeste nedotahl do konce. Screenshoty si sice delam ze vsech obchodu ale vzhledem k tomu, ze pouzivam dve ruzne platformy, mam i 2 ruzne formaty a jmenne konvence pro ulozeni. To vyplynulo tak nejak samo a jsem na to zvykly. Kdyz ale potrebuju neco najit, tak je to horsi. Tenhle clanek beru jako impuls, ze bych to mel konecne sjednotit. Faststone capture uz mam, staci ho jen sytematicky pouzivat.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Já dokumentuju obchody takle:
Pro (paper)obchodování používám Think or Swim, který má v základním nastavení tmavé pozadí grafů. To mi vyhovuje - líp se na to kouká, ale pro sejmutí obrazovky se to nehodí - kvůli tisku a při zpětném prohlížení je lepší světlé pozadí.
Já vytisknu graf do .pdf takto: kliknu pravim na graf - Style - Print Chart, zvolím PDF tiskárnu (která se dá stáhnout free - je to virtuální tiskárna - jenom program), a zvolím velikost papíru A2 kvůli lepšímu rozlišení. Potom PDF soubor otevřu v Adobe Photoshop, přidám popis a uložim do .jpg. Některé screeny nechávám v .pdf - jdou otevřít v Adobe Reader.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 years later...
×
×
  • Vytvořit...