Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Alerty daily % change (do mailu nebo pro iPhone)


Doporučené příspěvky

Zdravim vsechny pritomne,

Stravil jsem nekolik hodin hledanim na Google a iTunes, ale pozadovanou zalezitost nemuzu najit.

Dokazete nekdo doporucit web s mailovou notifikaci nebo aplikaci pro iPhone, ktera dokaze poslat alert v pripade, ze se denni % zmena oproti predchozimu dni zmeni o vice nez x %? Obchoduji opce pres TOS a na podpore mi rekli, ze to pry v ramci jejich alertu nastavit nelze, coz me tedy velmi prekvapilo.

Nasel jsem samozrejme systemy, kde zadate pozadovanou vysi % zmeny oproti AKTUALNIMU STAVU a pri dosazeni teto hodnoty se alert aktivuje. Co ale hledam je sledovani MEZIDENNI % zmeny, selsky receno, kdyz trh udela mezidenne vetsi pohyb, posle mi to alert :)

Predem diky za jakykoliv impulz a preji primerene zisky a nizky drawdawn.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Jakože aktuální cena oproti včerejšímu CLOSE? Na to bude asi třeba napsat nějakou webovou aplikaci. Včerejší close to může stáhnout z YAHOO, dnešní aktuální cenu taky (pokud Ti nevadí zpoždění 20 minut) a pak už jenom to pravidelně spouštět a když nastane rozdíl, tak poslat e-mail...

Link to comment
Sdílet pomocí služby

> Firebird

Presne jak rika xzajic. Tohle udela jakejkoliv programator za hodinu (vcetne testovani). Emaily jde posilat napriklad pomoci "blat" utilitky, ale je potreba mit pristup k nejakemu relay serveru. Data jde tahat z Yahoo nebo primo z TOS platformy (treba pres DDE). Je to v podstate jeden if statement.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...
×
×
  • Vytvořit...