Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Poradna: Jakých TOP 5 chyb se vyvarovat v tradingu?


Doporučené příspěvky

Pattern nebo konkrétní strategie můžou mít asi slabší období, ale tyto myšlenky ne. Všech pět okruhů. (tu)
Zrovna minulé dny jsem řešil členění poznámek v programu one note, /a ještě definitivně nedořešil/. Téma určitě zajímavé. Přínosný je odkaz na článek, který mi zatím unikal - Jak efektivně dokumentovat procesy tradingu.
díky

Link to comment
Sdílet pomocí služby

souhlasím s tím co napsal DaveF, každý musíme najít tu svou jedinečnou cestu. Škoda, že občas někdo vystupuje jakoby pouze on měl pravdu a kdo neobchoduje stejně, ten prostě trhům nerozumí. Naštěstí jsou trhy natolik rozmanité, že tu svou jedinečnou cestu si může najít každý z nás. Pokud tu svou individuální cestu najdeme, může to být snad jen nekázeň co nás oddělí od profitů.

Petr ve svém příspěvku opakovaně zdůraznil jednu věc, se kterou jsem se hodně potýkal a sám sobě škodil. Tou věcí je mít denní a týdenní limit ztrát. Takový mentální stop-loss je určitě jednou z nejdůležitějších věcí, které se musí trader naučit.

Děkuji za inspiraci a dobré obchody všem,
P.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

tento tyden jsem si vymenila par mailu s traderem, od ktereho jsem kupovala nejakou trading literaturu. jiste prislo i na "ja vim, jak to opradu je, protože já tomu rozumím nejlepe" komentare financnika ... :)

... kdo jiny nas 2x tydne, jiz nekolik let, zasobuje OSOBNIMI, lety ziskanymi informacemi!!

ano, vsichni asi zname jeden dobry web o FX - ale na financnikovi nejvice ocenuji jejich evidentne osobni pristup

j.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...