Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Finančník.cz přeje všem čtenářům štědré Vánoce a úspěšný rok 2013!


Doporučené příspěvky

Děkuji Vám Tomáši, Petře, Michale i Kateřino, za vše, co jste pro nás v roce, který končí udělali. Přestože jsem na Vaše stránky zabloudil první den mého zájmu o trading s úsilím co nejvíce se dozvědět o něm, cítím, že mi Váš server přinesl do života spoustu nového, napínavého a pozitivního, co vlastně ani s tradingem souviset nemusí.
Vím, že Vaše práce zde je zcela nad rámec .... a jistě nejsem jediný, který Vám chce s úctou vyjádřit přání šťastných svátků a radosti, lásky, úspěchů v roce, který následuje.

Rád bych využil této chvíle a poděkoval ostatním kolegům, zkušenějším i méně, traderům za vzájemnou pomoc a podporu v roce, který končí. Z celého srdce Vám přeji, ať se Vám daří. Věřím totiž, že se nás na ten vrchol tradingového potravního řetězce může vejít hodně. Trhy jsou veliké.

Samé dobré obchody v roce, který přichází.
přeje
PetrPavel

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Krasne Vanoce a uspesny rok 2013 preji vsem. Jsem rad, ze muzu pozdravit Tomase a Petra, protoze tenhle server ktery je nejlepsi sveho druhu na svete me kompletne zmenil zivot. Do fora skoro neprispivam, protoze tady vetsinou uz vsechno je, staci se prohrabat v starsich komentarech, ale cenim si lidi kt. sem napisou neco co tady neni. :-) Dekuji taky moc za imotivator.cz. A dekuji vsem, kt. se podileji na foru.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...