Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Mobilní platforma - mobileTWS


foglik

Doporučené příspěvky

Rád bych požádal všechny majitel IB účtů, aby nám spreadařům pomohli vylepšit mobilní platformu mobileTWS o možnost spreadového obchodování také na platformách iOS a Android a přesvědčit tak IT hochy od IB o nutnosti zahrnout také obchodování spreadů do mobilních řešení.

V současné době nelze přes mobilní aplikaci sledovat či uzavírat pozice (s určitým diskomfortem se to dá obejít) což je zejména při delší nepřítomnosti u PC problematické a zejména vysoce rizikové.

Na níže uvedených adresách je možné hlasovat (dá se vložit i komentář) pro vylepšení mobilní verze TWS o podporu komoditních spreadů, což by se leckomu z nás hodilo:

www.interactivebrokers.com/en/index.php?f=2493&sid=9228
www.interactivebrokers.com/en/general/poll/?sid=9546

Abyste mohli hlasovat, resp. vložit komentář pod příspěvek, je nutné se na webu IB přihlásit ke svému účtu: Login -> Account Management a na záložce Manage Account -> Security -> Voting Subscription vytvořit uživatelské jméno a heslo pro hlasování. Následně stačí vložit do adresního řádku výše uvedené odkazy a zahlasovat (tlačítko VOTE) - po kliku vyjede formulář pro přihlášení, pak zvolit 5 hvězdiček, případně vložit komentář (není nutné).

Děkuji všem kolegyním a kolegům za podporu a myslím, že pokud bude potřeba v budoucnu zase něco prosadit, mohou se ostatní zase obrátit na nás.

foglik

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 7 months later...
  • 1 month later...

Zdravim,

je to trosku mimo toto vlakno ale lepsi misto jsem nenasel.

Chtel bych se zeptat zda-li nahodou nevite pokud IB planuje tws mobile i pro windows phone? Momentalni moznost me napada pouze nejaka aplikace na vzdalenou plochu a pripojit se na domaci pc. Ovsem nevim jak to bude fungovat a ma to jista omezeni...Resite nekdo podobny problem? Pripadne nejake tipy(krom jineho mobilu)?

Mam doma iPad, ale to uz je docela kram a navic bez 3g a pripojovat se na virtualni mobilni wifi taky nemusi byt nejidealnejsi.

Dekuji.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 year later...
×
×
  • Vytvořit...