Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Na světě nikdy nebylo více peněz


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 49
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Vyborny clanek!
Pro kazdeho je realita jenom jeho vlastni realita. Bydlim v Italii a temer kazdy se tu ztezuje na vsechno. Jenomze ja mam porad nove moznosti, vic penez a znam uspesne lidi... Takze jsem premyslel ze statisticky v teto zemi staci malo a stesti se usmeje rychle protoze neni nikdo na koho by stesti (moznosti) sedlo. Moznosti jsou vsude a jelikoz tady mam malou konkurenci s pozitivnim myslenim, te moznosti jdou ke me temer "effortless" (bez namahy)! Hezky den vsem. :D

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tomasi, opet super clanek. Vase mysleni a pozitivni pohled na svet je neco, co absolutne sdilim a Vase clanky vzdy potesi a jsou prijemnym ctenim.
Napriklad prave nyni sedim v kavarne nad salkem vyborne kavy a s usmevem sleduji uspechane a zamracene jedince,kteri okolo spechaji... holt kazdy si vytvarime svet presne takovy,jaky ho chceme mit...a vesmir je v tomto ohledu velkorysy.."chces mit krasny svet,prosim,tady je...chces mit svet plny hruzy a utrpeni,lusk,mas ho mit...:-)"

Link to comment
Sdílet pomocí služby

velmi velmi pozitivni članek pravdivy akurat včera preš vykend jsem predtcavoval burzu a moje plany znamim kamaradum no a takovych otazek bylo prac to tedy nedela každy a proc co kdyby prešne proto politika zpravy atd ja na spravy nekoukam a kdyz jo tak jen sporadicky jednou za 3 mesice. proste jetotak.
nejvic jsem rad že už doufam nešetrim penize abych mohl už a naporad naskocit na financni dalnici hold zatim jsem ale jen otrok u pasu ale to se zmeni . každemu to preji at to pochopi


moc krat dekuji financniku za spoustu informaci a pozitivni čteni :) (tu)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

no tim myslim važne delam kratkej dlouhej tyden v plastove vyrobe a když te daj na degenerativni pracu kde zavrež 4000 kusu za smenu a zkontrolujes tak to je udel jak ma byt a za minimalni mzdu čert to vem.
o kurzech aj jo ale nejsou lovaky a kdyz chcu normalni vyplatu tak potrebujes 300 hodin mesicne no to je dost jednou jsem to dal proto ten otrok pac si nato každy zvikne ze z tebou pozameta
no a tet k kurzu nekdy jo uvažuji ale nebil informacii je strašne hodne a tak to neni nejduležitejsi tet skoušim nejake veci doma na pc dokonce v demu jsem mel mynuly tyden cely ziskovy skoušim skalpovat michat dotoho oderflow a venuji se nabidce a poptavce :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Rychlost tisknutí nových peněz je závratná, množství peněz je jako nikdy v historii, mnoho burz po celém světě je blízko svých maximálních all-time hodnot a ultra-luxusní trh roste jako nikdy dříve.

No tak tisknout se muzou, ale problem je jestli jsou kryte. Vsechno jsou to jen cisla na uctech, umele vytvotena. Kdyby si dneska chtel kazdej vybrat z banky penize , tak ty penize ve skutecnosti nejsou. Penize ve stejne podobe jako dnes uz nikdy nebudou.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Přesně tak, krytí peněz zlatem je v loji, stačí si něco načíst o problému zlata ve Fort Knoxu atp. Peníze vesměs jsou jen potištěné papírky a nemají žádnou hodnotu, maximálně tak toho materiálu. Stačí, aby vypukla nějaká obrovská krize a ty peníze budou mít hodnotu záchodového papíru. Lidé jsou jak křečci, shromažďují peníze a bohatství, které si stejně do hrobu nevemou.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Penazi je nadbytok. Ich hodnota je relativna a meni sa. Ako je to v trhoch bezne. :) Niekedy je az usmevne ako dvaja ludia s rovnakou vyplatou dokazu s peniazmi narabat uplne odlisne. Jeden netrpezlivo caka na vyplatu a druhy ich dokaze este zhodnotit. Je to cele len o tom : "Chces li uspet musis myslet jinak" . Vela uspechov vsetkym :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Mně osobně je uplně jedno, cim jsou ty prachy kryte, když si za ně koupis, co chces nebo potrebujes a je jedno jestli za 5$ kuře (a to ve vetsine států v podstatě za obdobnou hodnotu v jejich mene) nebo ferrari za 250.000$.
Prijdes do obchodu a koupis, myslite, že se nekdo v ten moment zabyva tim, cim ty penize, ktere u neho nechate za tu protihodnotu jsou kryte? je mu to jedno, protože v ten moment ty prachy jsou kryte tim ferrari :-)
Ať se daří

Honza :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Honza K

a jak dlouho jeste myslis ze to takle bude? drz si penize at doma pod polstarem nebo v bance , tak i tak si za ne zachvili nic nekoupis, nebudou mit hodnotu je to jen bublina, ktera musi prasknout.

Jen chci rict , ze je potreba penize dokud maji jeste trosku hodnotu je investovat, ale nikdy je nedrzet, historie se opakuje a proto nemuzeme zapominat , ze ve 20 letech byly penize bezcenne a nez si za ne kupovat topivo se oplatilo penezi rovnou topit.

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...