Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

OBCHODY 29.8. - 2.9.


tomnes

Doporučené příspěvky

Zdravím, obchoduji papírově, používám RSI, MA a VOL/OI.
Už minulý týden RSI ukazoval nákup u COZ05, vždy však čekám, až potvrdí MA. Dnes se sice křivky ještě neprotnuly, ale požehnaně se blíží, VOL/OI odpovídá. Proto "kupuji" COZ05 za 1428, SL 1378, kdy vzhledem i k minulým rokům bych čekal dlouhodobější růst.
Tedy to je můj odhad, nu a uvidíme.

Kakau zdar ... JAGELO

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tak už jsi v pozici. Blahopřeju. Já bych ještě počkal, jak začne obchodování v úterý 30.8. Obchoduji MA 4/8 + RSI. Myslím si, že po dnešku se to ještě může otočit kamkoli, ale třeba vidět, že je to na ročním minimu. Spíš bych to viděl na vzestup ceny, ale naostro bych se do toho ještě nehnal.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Jojojoj, skutečně dnes COZ05 klesá, no, mám SL na 1378, jestli mne vyhodí, jdu kopat silnice :) :).
A abych toho neměl málo, když se podíváte na Cotton CTZ05, indikátory říkají "koupit", a ono je tam navíc - jestli dobře vidím - proražený dvojitý dno. Prostě Kupuji CTZ05 nad High (51,10), SL 49,20 .
Pokud by mně někdo napsal, kde a v čem dělám chybu ( třeba špatně čtu to dno ), budu jen rád, ale indikátory + dvojitý dno - nekup to :).

Tak uvidím zítra, doufám, že mně neodvane optimismus.

žijte blaze ... JAGELO

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

Zdarec, v prvé řadě omluva - mělo být odražení od dvojitýho dna, což by mělo již být v pořádku. Napoprvé - 31.8. jsem nevstoupil ( nešlo nad High ), až 1.9. za 50,20. Teď mám SL na 51,40, vývoj mne samosebou těší, tak jsem zvědav dnes večer. ( Též paper ).
Dík za připomínku ... JAGELO

Link to comment
Sdílet pomocí služby


Mjagelo

dík za odpověď, nechtěl jsem nějak šťourat, ale učím se a tak mě zajímá, když něčemu nerozumím. stejně ti ale povím, že mě by to na dením grafu netrklo. Myslím to dvojitý dno. Vždy jsem myslel, že u dvojitýho dna jde o to odražení od přibližně stejné ceny, což na denním grafu nevidím. RSI je však jasné. Trefil jsi to. Nevíš náhodou dá se na futuresource u denních grafů zjistit přesné datum jednotlivých bars? Nebo se jede jen podle úsečky pod grafem která má jen měsíce.Rád Futuresurce použivám, protože na rozdíl od chartbook jde zadat přímo kód obchodu, např. zveřejnovaný zde.


kšeftům zdar
Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dole pod grafem je ramecek "Chart resources", jehoz ctvrty bod umoznuje bezplatnou registraci k rozsirene verzi grafu (vic indikatoru, mouseover ceny a datum).

"Want additional studies, tick charting, and the O/H/L/C mouseover feature? Upgrade to our Premium Charts for Free!"

Cenou jsou obcasne reklamni emaily.
Nejakym zpusobem (uz nevim jak) jsem se z nich po registraci doklikal na grafy na "www.tradewithvision.com", coz je prakticky to same, jen bez tech otravnych popup oken.

Sef

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Taky jsem myslel že je to okamžitě, ale jediné co mi po registraci přišlo je:
Od: Traci Slowinski (Přidej do adresáře, STOP tomuto SPAMu)
Předmět: Trade Futures Online with the Leader
Doručeno: 12.09.2005 23:54:28
Registroval jsem se přes ten čtvrty bod jak jste psal (Upgrade), vše nutné jsem vyplnil. Napsalo to, že registrace byla uspěšná , ale jediné co mi přišlo je výše uvedeno. Udělal jsem tedy to samé na druhý můj meil a je to to samé. Je pravda, že anglicky moc neumím, ale tam nebylo nic co bych popletl. Každopádně díky za pomoc s tímto problémem.
R

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...