Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Microsoft Surface Pro 3 pro trading


Doporučené příspěvky

Já ho používám jako primární systém, takže opravdu se to dá používat a co se týče návyků, tak je to spíše jak Windows 7. Dlaždice jsou pouze už v nabídce start vlevo v rohu... Mám odzkoušenou platformu TWS a taktéž funguje bez problémů. (velmi se mi líbí jemnost displeje, tudíž daleko více zobrazovací plochy pro platformu)



Link to comment
Sdílet pomocí služby

Úplně to sem nepatří, ale podobná diskuse na téma software zde již byla, tak to třeba to někomu pomůže. Dnes jsem testoval software na záznam obrazovky do videa - Icescreem Screen Recorder: - link: http://icecreamapps.com/Screen-Recorder/ - verze: free - lze vybrat plochu - v mém případě více grafů otevřených na více obrazovkách jako rozšíření plochy - formát: MKV (Matroska), jiný nelze nastavit - konverze: např. do .avi bez problémů - software umí také snímkování obrazovky - jazyk: AJ, CZ ne, super jednoduché ovládání Video je plynulé, netrhá se, záznam cca 20 sec. byl cca 3.600 kB, po konverzi na .avi 4.900 kB.

31272

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tomasi, jak se pripojujes se Surface na vzdalenou plochu s tim obrovskym rozlisenim? Osobne jsem se s timto problemem potykal v praci, kdy klienti jsou zvykli pouzivat jejich notebook na RDP a po prechodu na Surface prave to rozliseni displeje pouzivani RDP temer znemoznuje. Ano, v nastaveni vzdalene plochy si lze vybrat rozliseni, ale tim se nijak neovlivni to, jak velke budou "objekty" na zobrazene vzdalene plose, pouze se ukroji cast displeje ale nezmeni se tim to co na ni vidime, narozdil od zmeny rozliseni samotneho operacniho systemu Surface, ktera toto castecne resi.
Ja jsem dodnes neprisel na to, co tem klientum poradit, a prozatim jim doporucuju pouziti externiho monitoru, protoze jinak se vzdalena plocha ze Surface pouziva opravdu tezko. Jeste poznamka, ono se samozrejme da take zmenit lecos na te vzdalene plose po pripojeni, napriklad fonty, zoom, atd. jenze to ma dalsi dva hacky. Za prve, pak se na tu plochu dost blbe kouka z jineho zarizeni (napr. z notebooku), a za druhe, pokud mate na tom serveru nainstalovany libovolny program od "third-party" (napriklad TradeStation), ktery ma velikost fontu fixni (v nekterych pripadech vsechny fonty, jindy cast), tak s tim stejne nic neudelate.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Detroit,

musel jsem vše trochu "poladit". Jednak na Surface nevyužívám nejvyšší možné rozlišení, protože to je opravdu už nekoukatelné. Mám nastavené nižší rozlišení a zvětšené fonty ve Windows. No a pak jsem změnil rozlišení v RDP. Je to asi o zvyku, ze začátku to je trochu "divné", ale za chvilku už jsem pracoval na cestách přes RDP zcela normálně. Pokud je člověk doma nebo v kanceláři, je určitě lepší externí monitor (uvažuji i o docking station), ale na cesty je to spíš o zvyku.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Každý si musí najít, co mu vyhovuje. Pro mě by byly 12" monitor a rozměrům odpovídající klávesnice už moc malé. Jsem zvyklý na TrackPoint, takže pro mě připadá v úvahu jenom Lenovo nebo HP. Zrovna nedávno jsem si pořídil HP Elitebook, ten už je asi tak nejmenší, na čem ještě můžu pohodlně psát na klávesnici a přitom je dostatečně výkonný a o kilo lehčí než můj starší notebook. I na něm je pro mě rozlišení moc velké a byl jsem nucen nastavovat fonty a rozlišení podobně, jak popisuje Tomáš.

Obchoduji AOS na dedikovaném serveru a jako skutečně přenosné zařízení používám mobilní telefon s Androidem, mobilní TWS a v případě potřeby vzdálenou plochou na server.

Pro mě je tahle kombinace nejlepší ale klidně na mě nedejte, každá liška svůj ocas chválí. ;)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...