Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Tomášův žurnál cílů a progresu: květen 2015


Doporučené příspěvky

Zdravím

Super članok. Uvedomujem si že určovať a hlavne dodržiavať ciele v tradingu je najdoleitiesia vec ako byť uspešny. Založenie si takeho svojho vlastneho vlakna by k tomu podla mna dost pomohlo kedze bude tam nejaka ta zodpovednost na viac pravidelne zverejnovať svoj progress, dojmy a či sa nam v dany mesiac podarilo všetko dosiahnuť čo sme si naplanovali

Chcel by som sa spytat v ktorom vlakne si mame tie žurnaly zakladať? Rozmyšlam o tom že by som si taky svoj aj založil s tradingom ešte len začinam

...btw tešim sa že Imotivator znova beží :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,

chtěl bych poprosit Michala - administrátora, jestli by mohl dočasně umožnit zakládání nových diskusních vláken za tímto účelem i novým uživatelům s méně než 30ti vloženými příspěvky. Napsal sem poměrně obsáhlý vlastní žurnál cílů a progresu, ale narazil sem na toto omezení. Samozřejmě chápu smysl tohoto omezení pro zachování přehlednosti diskuse, ale prosím o zvážení této výjimky.

Předem děkuji.

L.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

michal:

Díky za info. Samozřejmě rozumím. Tato drobnost mě samozřejmě nemůže odradit od tradingu, práce na sobě a po několika konstruktivních příspěvcích do fóra od vyvěšení mého žurnálu.

Bylo by fajn, kdyby na sobě pracovalo co nejvíc lidí. Vždycky mě hodně motivovalo jak na sobě profíci pořád pracují - nejen kluci z Finančníka, ale i autoři mých oblíbených knih apod.

Dobré obchody všem a vydržte!

L.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...