Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Přehoďte výhybku a skočte do dalšího trading levelu (mozkový trik)


Doporučené příspěvky

Super článek, osobně také často měním cestu a používám tu, která je sice delší a méně pohodlná, ale za to v něčem jiném zajímavá. Přítelkyni si již zvykla, že občas radši jedu cestou, která je o hodinu delší (místo 2 hodin jedeme 3 hodiny), ale člověk pozná něco nového. Stejně tak jak u cestování to mám i u všech jiných věcí a snažím se své jednání neustále měnit, abych nezapadl do stereotypu a něco nového se přiučil.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Já stejně říkám,že jste psycholog!Naprosto perfektní článek který zrcadlí i mou osobní zkušenost,nesčetně krát jsem se přistihnul jak dělám spoustu věcí automaticky,ale problém je,že člověk sám si nedá tyhle střípky dokupy a nepochopí jak vlastně pracuje,myslí a koná.Třeba já nejsem schopen se na takovou věc podívat správnou optikou a pochopit kde mám problém,ale stačí aby jiná osoba na to poukázala a hned je to jasnější a docela jednoduché.Děkuji Tomáši :) (tu)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...

Skvělé,

... jako obvykle čím "jednodušší" věc, tím dokonalejší. Potvrzuji, vlastní zkušenost. A také se přikláním k poznámce, kdy jsem začal mít pocit, že krom uzavřených sekcí se tu bohužel "život" vytrácí. Ale rozumím, že je to dáno okolnostmi.
Ještě jednou díky moc

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...