Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

The Zurich Axioms


Doporučené příspěvky

docela me zaujalo pár příspěvků o této knížce, tak jsem si zašel na amazon.com že si ji koupím... ale tam jsou 3 různé knihy stejného názvu. tak se chci ujistit o které byla řeč...
1) The Zurich Axioms $19.99
2) The Zurich Axioms : Investment Secrets of the Swiss Bankers $49.95
3) The Zurich Axioms : Secrets of the Swiss Investment Bankers $10.95

Jirka

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 months later...

Kniha Zurich Axioms je opravdu nesmírně zajímavá a velmi dobře mně pomáhá pochopit princip risku a vyjasnit si řadu věcí. Otázkou je, jak se s axiomy čtenář popere. Na řadě polopatických příkladů autor pomáhá pochopit jednotlivé axiomy.

Po obdržení knihy jsem byl nejprve zaskočen jak je tenká (120 stran). Nicméně čtu ji velmi často a neustále se vracím k jednotlivým axiomům. Je to opravdu skvělý návod jak z riskantního obchodu vytěžit maximum.

Máte někdo podobné zkušenosti?
Zdraví Mecini

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

,,Knížečku,, jsem již také přečetl, taky mě překvapilo jak je tenká - ale o to víc jsou informace v ní zajímavější, komplexní a hlavně se postarají o spousty času přemýšlení nad jednotlivými axiomy.
V podstatě mi přijde, že zde autor jen nastínil ,,co a jak,, ale co s tím čtenář udělá je jen na něm, tu hlavní práci přenechal autor na čtenáři..aspoň mě to tak přijde. A to se mi na tom dost líbí, že to není jen pár rigidních pravidel a konec.
Zatím jsem knížku četl jen jednou (došla mi minulý týden), ale ted ji budu procházet pomalu, axiom po axiomu a dělat si na to svůj názor atd atd. Věřím, že mi to k něčemu bude!

Jirka

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 years later...
×
×
  • Vytvořit...