Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

dva a více grafů v jednom okně


Zipp001

Doporučené příspěvky

On 5/6/2017 at 11:53, kema70 napsal/a:

Ahoj, můžete mi, prosím, poradit. Mám nas

je to tim, ze nemas narolovany na konec grafu.. takhle ti to ukazuje cenu CLOSE posledni zobrazene (viditelne) svice grafu.. dole napravo mas v cervenem ctverecku 12, posun se az na konec grafu (nejlepe abys mel i mezeru pred), ctverecek s 12 bude zeleny a cena bude odpovidat:) 

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Děkuju za odpověď. Testuju změnu směru trhu po divergenci CCI v extrému. Obchoduju to na 1min grafu, ale mám k tomu otevřený 5-ti minutový graf, na kterém si kontroluju správnost úvahy. V Ninja traderovi to bylo bez problémů. Přešel jsem na Siera Chart, a mám s tím problém. Nemám stejné ceny na grafech. Cena na 5-ti minutovém grafu v 7:30 se na 1 minutovém grafu vykreslí až v 7:34. Buď mám blbě nastavená data, nebo čas. S časem jsem zkoušel v nastavení grafu hýbat, ale to nepomohlo. Nevíš, prosím, co s tím? Data mám od Sierry.

test.jpg

Link to comment
Sdílet pomocí služby

tak to nepujde tak lehce zautomatizovat, ale stejne porad nechapu jak bys to potreboval videt.. prece svici na 5min grafu, ktera je vykreslena 7:30 odpovida cas 7:30-7:35 a zobrazuje se ti jeji close cena.. ta cena skutecne odpovida svici na 1min grafu vykreslene "az" v 7:34 (tedy 7:34-7:35).. takhle to funguje spravne:).. jedine co me napada, jak to mozna myslis, ze si nechas do 1min grafu vykreslovat 5min svice viz screen.. ale to je v backtestu na nic, vzhledem k tomu, ze vidis do budoucnosti:).. nebo potrebujes aby se ti pri posunu na 1min zaroven tvorila 5minutova? nejlepsi asi bude, kdyz si nastavis vse jak potrebujes a v Replay Chart pres Jump si to budes krokovat po minutach.. data mam od CQG i sierry a stejny

 

5to1.jpg

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Děkuju, za vysvětlení. Už chápu, proč ceny na grafech nesedí. Přikládám scan backtestu svého obchodu z NinjaTrader. 

Obchoduju obraty trendu. Protože Ninja nemá v základní nabídce cenové grafy, (nabízí je nějaký jejich programátor z Venezuely, za těžký prachy) určil jsem si, jako vyčerpání trendu, divergenci CCI v extrémní oblasti. V grafu mám popsané podmínky, jejichž plnění sleduji. A teď se dostávám k jádru pudla. Někdy je vstupní svíčka vykreslená na 5-ti minutovém grafu, viz obchod v 16:25. A podle ceny na 5-ti minutovém grafu zadávám limitní příkaz pro vstup. A když není cena na grafech stejná, těžko se mi bude rozhodovat, kam příkaz pro vstup umístím. 

1601_03.jpg

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...