Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Ninja Trader 8, stahování a ukládání Instrrumentu do platformy


Doporučené příspěvky

Dobrý den,

začínám s platformou NT 8 a mám problémy vložit nový Instrument, konkrétně S&P 100 do platformy, konkrétně neumím správně vyplnit Instrument field. Konkrétně mi to píše " you must set at least one symbol map value" nevím, co do této kolonky mám vložit. Když vložím symbol , OEX , je to špatně.Nevím, kde dělám chybu. Honza

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Před 19 hodinami, JTrojan napsal/a:

Dobrý den,

začínám s platformou NT 8 a mám problémy vložit nový Instrument, konkrétně S&P 100 do platformy, konkrétně neumím správně vyplnit Instrument field. Konkrétně mi to píše " you must set at least one symbol map value" nevím, co do této kolonky mám vložit. Když vložím symbol , OEX , je to špatně.Nevím, kde dělám chybu. Honza

OEX je v NT8 defaultně přítomen, netřeba tedy nic přidávat (viz. Control Center > Tools > Instrument Lists > Indexes > OEX). 

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
  • 2 týdny později...
On ‎28‎.‎03‎.‎2018 at 18:20, JTrojan napsal/a:

Dobrý den,

začínám s platformou NT 8 a mám problémy vložit nový Instrument, konkrétně S&P 100 do platformy, konkrétně neumím správně vyplnit Instrument field. Konkrétně mi to píše " you must set at least one symbol map value" nevím, co do této kolonky mám vložit. Když vložím symbol , OEX , je to špatně.Nevím, kde dělám chybu. Honza

 

On ‎29‎.‎03‎.‎2018 at 13:25, emun napsal/a:

OEX je v NT8 defaultně přítomen, netřeba tedy nic přidávat (viz. Control Center > Tools > Instrument Lists > Indexes > OEX). 

 

On ‎29‎.‎03‎.‎2018 at 13:25, emun napsal/a:

OEX je v NT8 defaultně přítomen, netřeba tedy nic přidávat (viz. Control Center > Tools > Instrument Lists > Indexes > OEX). 

 

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,

Ano OEX je v platformě přítomen. Ale já bych potřeboval v instrumentech najít vedle S&P 500, NASDAQ 100 atd. také S&P 100, na který když kliknu, objeví se všech 100 akcií. OEX je zobrazen jen jako celek. Honza

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
  • 2 týdny později...
Před 15 hodinami, hepe04 napsal/a:

Zdravím,

mám stejný problém jako Honza, prostě tam ten S&P100 nemůžu dostat, a nejde testovat :(.  Díky za radu.

Petr

Já bych tenhle dotaz směřoval rovnou na NT support. Jsou velmi ochotní a jistě poradí... 

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
  • 8 months later...
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.