Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky
JTrojan

Ninja Trader 8, stahování a ukládání Instrrumentu do platformy

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

začínám s platformou NT 8 a mám problémy vložit nový Instrument, konkrétně S&P 100 do platformy, konkrétně neumím správně vyplnit Instrument field. Konkrétně mi to píše " you must set at least one symbol map value" nevím, co do této kolonky mám vložit. Když vložím symbol , OEX , je to špatně.Nevím, kde dělám chybu. Honza

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Před 19 hodinami, JTrojan napsal/a:

Dobrý den,

začínám s platformou NT 8 a mám problémy vložit nový Instrument, konkrétně S&P 100 do platformy, konkrétně neumím správně vyplnit Instrument field. Konkrétně mi to píše " you must set at least one symbol map value" nevím, co do této kolonky mám vložit. Když vložím symbol , OEX , je to špatně.Nevím, kde dělám chybu. Honza

OEX je v NT8 defaultně přítomen, netřeba tedy nic přidávat (viz. Control Center > Tools > Instrument Lists > Indexes > OEX). 

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
On ‎28‎.‎03‎.‎2018 at 18:20, JTrojan napsal/a:

Dobrý den,

začínám s platformou NT 8 a mám problémy vložit nový Instrument, konkrétně S&P 100 do platformy, konkrétně neumím správně vyplnit Instrument field. Konkrétně mi to píše " you must set at least one symbol map value" nevím, co do této kolonky mám vložit. Když vložím symbol , OEX , je to špatně.Nevím, kde dělám chybu. Honza

 

On ‎29‎.‎03‎.‎2018 at 13:25, emun napsal/a:

OEX je v NT8 defaultně přítomen, netřeba tedy nic přidávat (viz. Control Center > Tools > Instrument Lists > Indexes > OEX). 

 

On ‎29‎.‎03‎.‎2018 at 13:25, emun napsal/a:

OEX je v NT8 defaultně přítomen, netřeba tedy nic přidávat (viz. Control Center > Tools > Instrument Lists > Indexes > OEX). 

 

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
On ‎29‎.‎03‎.‎2018 at 13:25, emun napsal/a:

OEX je v NT8 defaultně přítomen, netřeba tedy nic přidávat (viz. Control Center > Tools > Instrument Lists > Indexes > OEX). 

 

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,

Ano OEX je v platformě přítomen. Ale já bych potřeboval v instrumentech najít vedle S&P 500, NASDAQ 100 atd. také S&P 100, na který když kliknu, objeví se všech 100 akcií. OEX je zobrazen jen jako celek. Honza

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Před 15 hodinami, hepe04 napsal/a:

Zdravím,

mám stejný problém jako Honza, prostě tam ten S&P100 nemůžu dostat, a nejde testovat :(.  Díky za radu.

Petr

Já bych tenhle dotaz směřoval rovnou na NT support. Jsou velmi ochotní a jistě poradí... 

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Já na to koukal. Sice S&P 100 tam není, ale když zadáte jakýkoliv titul z něho do vyhledavače tak ho zobrazí. 

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Zapojte se do diskuze

Příspěvek můžete vložit nyní a registrovat se později. Pokud máte na serveru účet, přihlašte se a příspěvek bude publikován pod Vašim uživatelským jménem.
Poznámka: příspěvek bude uveřejněn po schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na tento příspěvek..

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Předchozí obsah byl obnoven.   Smazat obsah editoru

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.