Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Track'n Trade pro v4.0


Doporučené příspěvky

Dobrý den,
Objednal jsem si zkušební verzi tohoto programu na dobu 30 dnů, ale nevím jak to mám zprovoznit.Když otevřu došlý mail tak Tam mimo jiné je:
The tutorial videos are also online at:
www.trackntrade.com/tour.htm
Když kliknu na tuto mailovou adresu tak se mi otevře nové okno a v něm nevím jak dál postupovat, protože když kliknu např.na download (staování) pod nápisem Introduction to Track 'n Trade Pro tak se mi sice otevře tento program, ale nejde s ním pracovat.
Můžete mi prosím poradit jak mám ten program spustit tak, abych s ním mohl pracovat?

Děkuji
Milan Franz
P.S.
Vaše stránky jsou jinak opravdu moc zajímavé a dá se z toho hodně zaučit, za to děkuji. ;)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý večer ,

Neberte mou poznámku nijak ve zlém ,ale
zkuste vložit Váš příspěvek do vlákna které je o řádku výše a je určeno právě problematice Track'n Trade pro v4.0 není nutné zakládat nové vlákno navíc se stejným názvem těžko se v tom člověk orientuje když jsou dvě vlákna která se zabývají stejnou problematikou .

Jinak vážně nic ve zlém .

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 years later...
  • 5 months later...

zdrávím,

mám problém když si zobrázím tydenní graf v TNT tak mi v Corn Mar.09 ukazuje nejvyšší dosažené high 765, ale když to samé dám na denní tak mi ukazuje 816. je to přímo 27.Jun 08. Porádí někdo prosím? a ještě jeden dotaz můžu si v TNT zobrazit týdenní graf na určitou komoditu, protože když to chci udělat tak mi to ukáže graf, ale je to několik let a já bych potřeboval jen tu danou komoditu k určitému datu.... díky za radu

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobry den,

Tydenni grafy jsou v TNT k dispozici pouze jako kontinualni (Long Term). Znamena to, ze jednotlive carky na grafu patri do jednotlivych konkretnich mesicu. High 765 ktere vidite na tydenni grafu ve skutecnosti patri do cervencoveho kontraktu 2008. Mrknete se na CN08. Tam tuto hodnotu najdete.

Samotne skladani dlouhodobeho grafu lze ovlivnit takto:
V zalozce View > Long Term Settings mate moznost nastavit jakym zpusobem se bude kontinualni graf sestavovat. Jsou tam volby:
- Front month data - dlouhodobe grafy budou sestavovany tak, ze se vyuzije vzdy ten celni expirujici mesic, ktery je po sve expiraci nahrazen nasledujicim.
- Contract Month Data - graf bude sestaven z konkretniho mesice a jeho predchudcu pred rokem, pred dvema lety apod.


S pozdravem,
Martin

Link to comment
Sdílet pomocí služby


mutton47

Děkuji za odpověd. nicméně pořád nevím kde se tam bere ta hodnota na tom denním grafu těch 816. A když chci backtestovat co by jste mi doporučil? jakou volbu si mám nastavit? Právě mi vypršela trial verze, takže mi nezbývá nic jiného než si program koupit. Když čtu na tomhle forů příspěvky, tak se tady píše, že je TNT velice šikovný program pro začátečníky. Ještě jsem přemýšlel nad TN Genesis, ale nejsem si jist. TNT se mi moc líbí, i se v něm dobře pracuje. Budu rád, když mi porádíte. Děkuji

S pozdravem Petr
Link to comment
Sdílet pomocí služby

> Děkuji za odpověd. nicméně pořád nevím kde se tam
> bere ta hodnota na tom denním grafu těch 816.

Ta se tam v tom aktualnim kontraktu CH9 vzala tak, ze se normalne v trhu realizovala. Jiny duvod neznam. ;) V prubehu denniho obchodovani se proste za tuto cenu v breznove kukurici 2009 27.cervna obchodovalo. Jednotlive kontraktni mesice se od sebe lisi a nemusi mit stejne ceny. Ovsem tato cena neni uvedena na tydennim grafu, protoze tydenni graf je slozen z jednotlivych mesicu a konkretne v tomto pripade je 27.cervna brano z cervencoveho kontraktu CN8, tam tuto hodnotu najdete.

> A když chci backtestovat co by jste mi doporučil?
> jakou volbu si mám nastavit?

Ja osobne backtestuji na dennich kontinualnich grafech. Ten tydenni do toho netaham, prave protoze podle nastaveni se tydenni pohled muze chovat naprosto odlisne. Ale neni to simulace obchodu. Jen orientacne vstupy a vystupy.

> Právě mi vypršela trial verze, takže mi nezbývá nic jiného než si
> program koupit. Když čtu na tomhle forů příspěvky,
> tak se tady píše, že je TNT velice šikovný program
> pro začátečníky. Ještě jsem přemýšlel nad TN
> Genesis, ale nejsem si jist. TNT se mi moc líbí, i
> se v něm dobře pracuje. Budu rád, když mi
> porádíte. Děkuji

TNT je podle mne velmi dobry jako zaklad pro seznameni se s trhy pro pozicni nebo spreadove obchodovani. Osobne jej doporucuji, vyuzivam jej roky a i pro analyzu pri obchodovani naostro.
Martin

Link to comment
Sdílet pomocí služby

mutton47

Děkuji za odpověd.

Ještě se Vás chci zeptat na maličkost. Moc dobře nechápu, když se v TNT vybírám kontrakt, tak co přesně znamená Open Outcry, Combined, Electronic - právě to mi nedává smysl myslel jsem, jedno znamená pitový trh a druhé elektronický, ale proč je tam pak to Electronic? Vím, že jsou to možná banální otázky, ale jsem uplný začátečník. Děkuji

S pozdravem Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 year later...
×
×
  • Vytvořit...