Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Otázka

Odesláno

Zdravím, v případě interactive brokers si do počítače přes aplikaci obchod play  mám nainstalovat platformu IBKR Global a do mobilu IBKR mobile? Nebo IBKR Global funguje stejně dobře i na telefonu..v případě Global a Mobile jsou hesla jsou v obou případech propojená - stejné přihlášení? Díky.

2 odpovědi na tuto otázku

Doporučené příspěvky

• 0
Odesláno
5 minutes ago, Frankorampa napsal/a:

Zdravím, v případě interactive brokers si do počítače přes aplikaci obchod play  mám nainstalovat platformu IBKR Global a do mobilu IBKR mobile? Nebo IBKR Global funguje stejně dobře i na telefonu..v případě Global a Mobile jsou hesla jsou v obou případech propojená - stejné přihlášení? Díky.

Já na telefonu používám IBKR mobile a na počítači TWS platformu. Hesla pro přístup jsou stejná. 

• 0
Odesláno

Petr: chcel by som Vás poprosiť, neviem si už rady. Mám aplikáciu IBKR mobile, dnes ráno mi boli na účet pripísané peniaze, ktoré som poslal.

Po otvorení apky sa mi zobrazí "application status" a informácia "account balance". V pravom hornom rohu po kliknutí na panáčika mi ukáže moje číslo účtu, ktoré som zadával aj pri prevode peňazí U2xxxxxx7. Túto obrazovku zatvorím krížikom hore.

Otvorí sa mi "portfolio", ale keď kliknem na tri čiarky v ľavo hore, account mi ukáže DU0xxxxx2, tak isto keď otvorím pozíciu, píše tam toto číslo. Neviem to nikde v account settings zmeniť a v Customer type mi píše "Individual (demo).

Predpokladám, že tie dve čísla účtou musia byť rovnaké, ale neviem ako to nastaviť.

Ďakujem

Zapojte se do diskuze

Příspěvek můžete vložit nyní a registrovat se později. Pokud máte na serveru účet, přihlašte se a příspěvek bude publikován pod Vašim uživatelským jménem.
Poznámka: příspěvek bude uveřejněn po schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpověď na otázku

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Předchozí obsah byl obnoven.   Smazat obsah editoru

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...