Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Kurzy nebo zaškolení ovládání programů Refco a podobně


Doporučené příspěvky

Byl by někdo schopen prakticky naučit práci s programy Refco a podobnými pro zadávání příkazů (v Praze)? Protože k tomu neexistuje nějaký srozumitelný manuál, mám obavy abych něco nezadal blbě, protože by to udělalo něco, co nechci. V současné době mě zajímá hlavně Refco, ale přivítám i jiné praktické informace a zkušenosti. Zná-li někdo nějaký pochopitelný manuál na Refco v češtině, kromě těch, které zasílá pan Večeřa, prosím o informaci.
Děkuji

Harpagon

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj Harpagone,
já používám RefcoXpress už rok a půl (out si nepřipadám) a rád ti poradím. V první řadě bych ti doporučil pracovat na tréninkové platformě. Tam máš živá data , pouze zpožděná o 30 min. Platforma RefcoXpres je velmi jednoduchá a nejlíp se ji naučíš, když budeš zkoušet jednotlivá tlačítka a koukat co to dělá. Jestli to nebude stačit, napiš a já ti pomůžu s konkrétníma věcma.
Luboš

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj Luboši,
ten simulační program právě zkouším, ale byly tam nastavené nějaké pokyny atd., něco se mi podařilo vymazat, ale stále to dělá něco, co nevím co znamená. Zkouším papertrading od léta, mám udělanou tabulku v Excelu jako deník a zadávám jako přílazy podle grafů BriteFutures. Začal jsem s fiktnivní částkou 6000 USD, s menší částkou je při ceně marginů obtížné slušně obchodovat.. Ale s programem Refco simulated se peru asi 2 měsíce a není to v žádném případě k tomu, abych mohl uzavřít smlouvu, protože bych z neznalosti ovládání programu mohl přijít o hodně peněz. Včera jsem na Finančníku objevil nějaké demo od IB, ke kterému je na Finančníku stručný návod, a hlavně stránky brokera jsou v němčině a to mi problémy nedělá. Zkoušel jsem demo nainstalovat, ale chce to nějaká hesla, která musím sehnat. V každém případě Ti děkuji a asi tvé nabídky využiji. Vůbc nejlepší by bylo se sejít a probrat to u počítače. Já jsem v Praze.
A ještě obecně, v době kdy se dělají češtiny na všechny možné hry by možná bylo vhodné udělat češtinu i na podobný program!

Zdravím

Harpagon

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...