Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Pitové trhy - podání příkazu atd.


Doporučené příspěvky

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat jak to je s podáváním příkazu k nákupu (prodejei atd. prostě celkově příkazů) . Jelikož neumím moc dobře anglicky tak by mě zajímalo jak se do pitových trhů tyto příkazy zadávají... u El. trhů to je jasné.. napíšu co chci, kolik a za kolik..a systém mi to spracuje, ale jak to funguje u pitových trhů?? co musím udělat aby mi brokee přijal nějaký příkaz?? :S

Děkuji za odpovědi..

Link to comment
Sdílet pomocí služby

1) broker ma elektronickou platformu do ktere zadavate pres PC prikazy podobne jako u el. trhu (proti el. trhu je fyzycke vykonani prikazu pomalejsi )

2) komunikujete s brokerem pres EMAIL nebo ICQ, ... a tak mu zadavate prikazy (at uz jednoduche, nebo i s pripadnym postupem pro posun SL a pro vystup) - zalezi na domluve s brokerem

3) jako bod 2 ale vse telefonicky (s cesky hovoricim brokerem cesky jinak prevazne anglicky)

Pete

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 months later...

To záleží na mnohých okolnostech, mimo jiné i na brokerském domu. Není žádný "standardní" čas. Může to být minuta a může to být hodina. Takový dotaz je lepší směřovat přímo na vašeho (potenciálního) brokera. Jinak samozřejmě platí, že čím likvidnější trh, tím vyšší pravděpodobnost skutečně rychlého plnění.

Zdravím,
Tomáš
FINANCNIK.CZ

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Děkuji za odpověď, obrátil jsem se na svého budoucího brokera, který mi sdělil přibližně to samé: pro sojové boby (o které se zajímám) je obvyklá rychlost plnění od 30 sekund do 1 minuty, když je do trhu zadáváno větší množství příkazů najednou, může plnění trvat déle.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...