Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny,

pouze jsem chtěl poukázat na takovou drobnou "perličku" (malý drb na náš jinak seriózní server). Včera získal v předávání Oskarů několik cen i film "Zkrocená hora". Tento pozoruhodný a poměrně šokující film má ještě jednu zvláštnost pro nás tradery - hraje v něm i Michelle Williamsová :) Samozřejmě mluvíme o dceřil Larryho Williamse, "Milionářkou v 16ti". Z úspěšné obchodnice se stala evidentně velmi, velmi schopná herečka a ještě schopnější "lovkyně", neboť je mimo jiné i zasnoubená s hlavním hrdinou filmu - hercem Leathem Hedgerem, současnou Hollywoodskou big star. Tomu říkám rodina s dobrou kariérou :D (tu)

Tomáš

• 9 months later...
Odesláno

Mám o vedení Finančníku jen samé dobré mínění , nepochybuji o to že jste velmi dobří obchodníci . Nikdy jsem se o konkrétních výsledcích vás dvou nikde nedočetl nepochybuji že nemáte ani důvod ani potřebu nikoho přesvědčovat o svých výsledcích , přesto by mne zajímalo jestli jste nepřemýšleli o zúčastnění se World Cup Championship of Futures Trading ? Pravda je že něco málo jsem si tady o vašich úspěších přečetl , ale přesto nic konretního jsem nenašel , jakého zhodnocení by jste asi dosáhli vy dokážete to vyjádřit aspoň procentuelně ?

Snad nejsem moc zvědavý nebo drzí , pokud ano tak se nezlobte a předem se pak omlouvám Daniel .

Odesláno

Dobrý den,

to víte, že nás to také už napadlo. Jenomže problem podobných šampionátů spočívá v tom, že na sebe vezmete obrovský bič a tlak. Pokud bych se já osobně přihlásil na šampionát, je jasné, že by mě "pozorovalo" mnoho lidí a takový tlak by mně asi neumožňoval v klidu a pohodě obchodovat. Nejsem Larry Williams :-) Naše zhodnocení je dostatečné tomu, abychom se mohli tradingem pohodlně živit. Nástin toho, co jsme aktuálně v daytradingu dosahovat jsme v hrubých rysech již několikrát nastínili v pár článcích. Myslím ale, že není vůbec podstatné, jaké zhodnocování dosahujeme právě my. Možnosti v tradingu jsou totiž prakticky neomezené a zrovna tak jsou i neomezené potřeby a pocity každého, kdo chce čeho dosáhnout. Já osobně například v tuto chvíli již nestavím trading v otázce vydělávat výrazně více, jako spíš vydělávat minimálně stejně za ještě méně času - to jsou mé aktuální priority.

• Vytvořit...