Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Michelle Williams


Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

pouze jsem chtěl poukázat na takovou drobnou "perličku" (malý drb na náš jinak seriózní server). Včera získal v předávání Oskarů několik cen i film "Zkrocená hora". Tento pozoruhodný a poměrně šokující film má ještě jednu zvláštnost pro nás tradery - hraje v něm i Michelle Williamsová :) Samozřejmě mluvíme o dceřil Larryho Williamse, "Milionářkou v 16ti". Z úspěšné obchodnice se stala evidentně velmi, velmi schopná herečka a ještě schopnější "lovkyně", neboť je mimo jiné i zasnoubená s hlavním hrdinou filmu - hercem Leathem Hedgerem, současnou Hollywoodskou big star. Tomu říkám rodina s dobrou kariérou :D (tu)

Tomáš

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 9 months later...

Mám o vedení Finančníku jen samé dobré mínění , nepochybuji o to že jste velmi dobří obchodníci . Nikdy jsem se o konkrétních výsledcích vás dvou nikde nedočetl nepochybuji že nemáte ani důvod ani potřebu nikoho přesvědčovat o svých výsledcích , přesto by mne zajímalo jestli jste nepřemýšleli o zúčastnění se World Cup Championship of Futures Trading ? Pravda je že něco málo jsem si tady o vašich úspěších přečetl , ale přesto nic konretního jsem nenašel , jakého zhodnocení by jste asi dosáhli vy dokážete to vyjádřit aspoň procentuelně ?

Snad nejsem moc zvědavý nebo drzí , pokud ano tak se nezlobte a předem se pak omlouvám Daniel .

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,

to víte, že nás to také už napadlo. Jenomže problem podobných šampionátů spočívá v tom, že na sebe vezmete obrovský bič a tlak. Pokud bych se já osobně přihlásil na šampionát, je jasné, že by mě "pozorovalo" mnoho lidí a takový tlak by mně asi neumožňoval v klidu a pohodě obchodovat. Nejsem Larry Williams :-) Naše zhodnocení je dostatečné tomu, abychom se mohli tradingem pohodlně živit. Nástin toho, co jsme aktuálně v daytradingu dosahovat jsme v hrubých rysech již několikrát nastínili v pár článcích. Myslím ale, že není vůbec podstatné, jaké zhodnocování dosahujeme právě my. Možnosti v tradingu jsou totiž prakticky neomezené a zrovna tak jsou i neomezené potřeby a pocity každého, kdo chce čeho dosáhnout. Já osobně například v tuto chvíli již nestavím trading v otázce vydělávat výrazně více, jako spíš vydělávat minimálně stejně za ještě méně času - to jsou mé aktuální priority.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...