Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, chtel bych se zeptat jaky je asi nejvhodnejsi software pro obchodovani se CCI indikatorem pro kacktesting pro zacinajici obchodniky. V TnT neni indikator tak dobre zobrazeny. Diky Karel

• 3 months later...
  • Odpovědí 38
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

• 6 months later...
Odesláno

Chci se tu pozeptat, na rozdil mezi best direct fast a trademaven...je to jen to same akorat fast je s podporou pfg?

Mimochodem mam zakoupeny trademaven a moc se mi libi, popravde jej asi vymenim za sieru...minimalne ma za peknych 49 dolaru ziva data a krasne se da papertradovat...ma nekdo s timto zkusenosti? at hledam jak hledam trademaven vlakno nenachazim, je to skoda...vsichni jsou tu na siere:(

Odesláno

nepletes...na cci jsem nasel jen chvalu, ale nevim proc zmizela platforma best direct fast(TM) z pfg a to se snazim vyhledat...nechi tm pouzit jako brokera ale jako charting pro wcci...data pujdou z pfg...

Odesláno

Jenal,
narazil jsem na stejný problém. Já sem sice Fast používal jen v demu, ale neměl jsem s tím problém.Teď to už
u PFG taky nemohu najít ,tak kdybys něco zjistil,tak to sem prosím dej.Já udělám totéž.

Lucas

• 3 týdny později...
Odesláno

to Jenal:

Mohol by si mi prosím hodiť link odkiaľ si kúpil TradeMaven? A či sa mi oplatí papertradovať na ňom a otovriť si účet u PFG, keď tvrdia že je "prekonanej". Myslíš ako že zastaraný? Mne pripadá výborný.

ďakujem za ochotu.

majkl

Odesláno

Je to fakt v podstate jedno, cokoliv ti vyhovuje...mam 14 dni TA+Infinity brokers+sierra a nemam uz zadne nesrovnalosti a otazky...
TM asi v zasade taky neovlivni vysi prijmu nahoru ani dolu hadam stejne jako jakykoliv jiny bezny broker nebo platforma, zalezi co vyhovuje tvym potrebam...:))

link neposlu, misto toho poslu co se stalo kdyz jsem do google.com nasypal kouzelne slovicko "trademaven"
www.google.co.uk/search?hl=cs&q=trademaven

hned prvni "BINGO"

vsem pekne veliknoce:)

Odesláno

Aha...chápem. Máš pravdu, toto ma akosi nenapadlo:-))

ďakujem a prepáč za triviálny "dotaz"

Mne Tm vyhovuje a rád by som si v (ďalekej) budúcnosti otvoril účet u PFG na intradenné obchody. S angličtinou nemám problém našťastie.

zdraví Ťa
majkl

• 1 month later...
Odesláno

to: jenai
zdravím diskutující okolo PFG a Trademaven.
dělám papertrading řadu měsíců a zkouším dvě platformy PFG a Trademaven. Osobně mi vyhovuje Trademaven - jeho platforma je lepší - tedy poskytuje větší možnosti nastavení jednotlivých indikátorů a umožňuje obchodovat Range bary,ticky a volume.
Obě platformy nejsou moc složité a prakticky fungují hned po instalaci - bez problémů zobrazují grafy pro Wodieho.

Co se týče minimálního vkladu činí u trademaven 2000 USD, u PFG si nejsem jist, ale zřejmě podobně. Marginy u Trademaven jsou přijatelné.

V současné době jednám o podmínkách s Trademaven. Pokud má někdo zkušenosti s nejvhodnějším převodem peněz budu za to rád.
Jirka

• 3 týdny později...
Odesláno

Zatim jsem to vyresil nasledovne:
V Ovladacich panelech, Mistni a jazykove nastaveni, Mistni nastaveni - Cestina, Vlastni nastaveni
Desetinny oddelovac "."
Oddelovac seznamu ","
Pak to funguje, ale nevim, jestli to neni zbytecne komplikovane.

Odesláno

Dobry den,

dnes jsem si stahl Sierra Chart a kdyz si chci nainstalovat wcci system ze stranky ftrader.de chce to po mne username a login, kdyz zadam jmeno a heslo, ktere jsem pouzil na stahnuti Sierra Chart nic se nedeje a nic se mi neotevre muzete mi prosim nekdo poradit????

Dekuji

• 2 týdny později...

• Vytvořit...