Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

DVOJITÉ KLOUZAVÉ PRÚMĚRY


palopuk

Doporučené příspěvky

Dobry den, hned na zaciatku by som vas chcel pochvalit a podakovat za www.financnik.cz. je malo takychto stranok. zaujal ma Vas clanok o dvojitych klzavych priemeroch. uz skor som sa touto metodou zaoberal a nakoniec som skoncil dost neuspesne. dovolil som si upravit Vas vid ptiloha. kde som hnedou nakreslil podla mna realny vstup do trhu a myslim, ze to moze byt trosku neskoro hlavne v kolisajucich trhoch. modrou som znazornil vstup podla vas, ktory je, ale o 3 dni skor ako ukazuje signal. tym padom napriklad v decembri je zisk o dost nizsi ako pisete. ak sa v niecom mylim tak mi prosim vas napiste kde robim chybu. velmi by ma zaujimal system vami spominaneho obchodnika zalozenom na klzavych priemeroch. myslim, ze to moze byt velmi zaujimave. za skoru odpoved velmi pekne dakujem. s pozdravom Pavol Rozany

5

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,

děkujeme za příspěvěk, vaše poznámka i s grafem je naprosto legitimní. Samozřejmě, je to jak píšete, reálný vstup by byl dle označení na vašem grafu. Grafy jsem v rámci článku vkládal pouze jako čistě orientační k pochopení problematiky, prosím, aby to bylo i takto chápáno. Nejedná se v případě tohoto článku o reálné obchody a ani takto nebyly ukázkové grafy v článku prezentovány. Jde skutečně jen čistě o pochopení věci. Každopádně díky za upozornění, toto doplnění je poměrně důležité.
Co se týče vaší neúspěšnosti používání MA, co přesně by jste označil za neúspěch a jakým způsobem jste se strategií pracoval? Můžete prosím napsat více podrobností?
Systém, o jehož možnosti uveřejnění právě jednáme, je založený na trojitých klouzavých průměrech. Generuje relativně dost signálů, velké množství ztrátových, ale v konečném důsledu hodnotí systém peníze velmi slušně. Důležité je u MA brát v potaz skutečně veškeré signály, je pravda, že časo zažijete krušné týdny i měsíce, ale na druhou stranu máte jistotu, že nezmeškáte TEN obchod až přijde a takový většinou pokryje všechny předešlé ztráty a posune vás do zisku. Toto je i jedna ze základních myšlenek trend-followingu.
Zatím zdravím,
Tomáš

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...