Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

WOODIE JE ZDE!!!!


Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

a přináším dobrou zprávu. Woodie úspěšně dorazil, již je v Praze! Na všechny se velmi, velmi těší. Dnes jsme měli tu čest strávit s Woodiem večer a bylo zcela nad naše očekávání. Woodie je především neuvěřitelný člověk. Dobrota a laskavost z něho vyzařuje stejně silně, jako jeho energie a charisma. Je to nesmírně vlídný, skromný a mimořádný člověk. Je to ale také trader s velikým T. Jeho povídání o obchodnících z parketu a o myšlení tradera bylo doslova strhující. Stejně jako jeho povídání o přátelích jako jsou Mark Douglas nebo Hillary Clint. Woodie je veliká osobnost a jeho pohled do světa traderů byl tak fascinující, jak si jen dovedete představit. Jinak Woodie je původním povoláním pilot. Mnoho dalších pilotů-přátel Woodieho následovalo a velmi úspěšně začalo obchodovat. Netřeba dodávat, že dnes létají s vlastními letadly. Přesto to na těchto lidech nepoznáte. Ze všech - a především z Woodieho - vyzařuje taková skromnost, až tomu ani nevěříte. Jsou to lidé, kterým sláva a bohatství nestouplo dohlavy, ale naopak je udělalo lepšími lidmi. Z Woodihe cítíte nesmírnou touhu a chuť pomáhat druhým. Myslím, že nás všechny čeká velké setknání a velká zkušenost.

P.S.
Oba termíny jsou v tento moment zcela plné, jelikož zatím nepotvrdili účast 2 cizinci, je teoreticky možné přibrat ještě 2 náhradníky pro případ, že během zítřka cizinci účast nepotvrdí. Pokud by měl někdo zájem jakožto možný náhradník, může napsat email Petrovi.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj Traderi,

zacal jsem s tradingem pred 3 mesici a ted pred 14 dni jsem zacal studovat Woodieho CCI. Jsem rad, ze jsem od kamose dostal Vasi knihu o obchodovani na komoditnich trzich a ze jsem se dostal do noveho sveta, mnou predtim nepoznaneho. Tesim se fakt moc na setkani s Woodiem v pondeli a chtel jsem se jeste zaregistrovat do Tasocs, ale nenasel jsem na tasocs strankach formular. Je mozne se prihlasit do teto asociace?

Diky,
Ruda

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravim vsechny, prave mam vedle sebe Woodieho a tady vam Woodie neco posila:

Hi all it is great that i can post here and I'm real excited about being here in Prague and getting a chance to meet most of you. What a beautiful city and everyone I met is just great people...thank you all for inviting me. Great trading all.

Woodie

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...