Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Dobry den,
rad bych se zeptal na obecnou vec, ktera souvisi s timeframe.
Mam v planu pokusit se sestavit obchodni system, zalozeny na 24h grafu. Predpokladam tedy, ze jednou za 24 hodin, po vykresleni cele usecky, otevru (pripadne uzavru) svoje obchody.
Cela usecka se tedy vykresli o pulnoci, coz neni moc pohodlne. Optimalni by pro me bylo napriklad 8. h rano, pripadne jindy. Rad bych se zeptal, zda ma s timto nekdo z Vas nejakou zkusenost a jakym zpusobem toto resite.
Jednou moznosti je nastaveni lokalniho casu meho pocitace tak, aby byl posunuty o 8 hodin (a software tedy predpokladal, ze je pulnoc), coz je ponekud krkolomne. Dalsi variantou je pouziti nizsiho TF a "dopocitani" 24h TF rucne, nebo pomoci vlastniho software. Posledni moznosti, ktera me napada, je nezabyvat se timto posunem a na situaci, ktera nastane o pulnoci, reagovat az rano. Kazda z techto variant ma sve chyby.
Muzete mi, prosim, poradit?
Velice dekuji.
S pozdravem
Roman S.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
zdravím všechny
předem děkuji za odpověd na triviální dotaz
co přesně znamená ?
Trading Hours: 19:00p.m. - 15:15p.m. (17:00p.m. start on Sunday) CST

obchoduje se tedy od 19-ti hod do 15:15 následujícího dne ??
a co znamená CST ??

ještě jednou děkuji

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
> Stelda

Kde jsi to vzal? Prijde mi to trochu divne, protoze pomoci am a pm se rozlisuje cas v 12ti hodinovem formatu, aby bylo jasne, co je odpoledne a co dopoledne. Takze 19:00pm nedava smysl (to pm je tam uplne zbytecny).

CST je oznaceni casove zony (Central Standard Time).

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Dnes som akurát čítal, že od 18.11.2012 bude predĺžená doba obchodovania na CME Globex pre Equity Indexy z 3:15 p.m. CT na 4:15 p.m. CT (s prestávkou od 3:15 p.m. – 3:30 p.m.) Aké zmeny k tomuto kroku viedli a čo to vlastne prinesie pre intradenných obchodníkov?

link správy: www.cmegroup.com/tools-information/communications/mktg/eq/120927-equity-update.html
link nového kalendára: www.cmegroup.com/education/files/eq-trading-hours.pdf

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Drasil
dik za pripevok, pre mna je to neprijemna sprava, urcite nejake zmeny chystam.
Horsie su na tom asi AOS co zatvaraju na close, alebo opcie vypisovane na konci dna.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Zdravim vsechny !
Maji v USA tez letni/zimni cas ?? Kdy naseho casu ted otevira burza ??
Na theice.com je napsany:
NEW YORK 8:00 PM-6:00 PM (Next Day) Pre-Open 7:30 PM
Melo by to byt teda cca 15:30 a pre-open 15:00 a nyni 14:30 a 14:00 ??

Musel jsem preinstalit pocitac a s tim i NinjaTrader. pred tim mi ukazoval jen cas od 15:30 do 22:30. Ted je to 24 hodin a dost mi to nevyhovuje. Asi jsem si to kdysi nejak nastavil. Netusite kde se to da udelat ?? Asi v Session Manageru ??
Nebo jake je nejlepsi nastaveni casu..kvuli premarketu ??
Diky moc.
Alex

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Alexik30
chce to trochu zagooglovat:

Británie / Evropa
přechod na letní čas = poslední neděle v březnu
přechod na zimní čas = poslední neděle v říjnu

Amerika / Kanada
přechod na letní čas = druhá neděle v březnu
přechod na zimní čas = první neděle v listopadu

v tomto přechodném období se časy rozchází. Např nyní na podzim, kdy EU posouvala dřív se market otevíral ve 14:30 našeho času.

Nevím proč přestavovat na ten jediný týden počítač. Pokud obchoduješ diskrečně, tak si to jen přehoď v hlavě. Šibovat s časem má smysl snad jen u AS. Například já se v tomto období snažím neobchodovat, protože u mého systému jsem býval v tomto období prodělečný.

Dobré obchody,
P.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Diky moc vsem :)

Co akorat nechapu. Backtestoval jsem 6 mesicu na starym pocitaci. Data z backtestu si zobrazu v NinjaTraderovi.
Ted jsem preinstalil PC, znovu nainstaloval NT, podival se na backtest data...a nektery data mam trosku jiny !! Mam signal v mistech, kde ted neni. Pouzil jsem jen Market Replay Connection..mozna je to tim. Nemame nekdo podobnou zkusenost ??
Nekde je to dost razantni problem...napr. divergence v mistech, kde ted neni ani naznakem !

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.